misterno je napisao(la):Kako radi prikazivanje subtitlova sa VHS-kaseta na TV-u, na TV-u mogu da ih iskljucim i ukljucim kada gledam film sa VHS kasete, ne kapiram princip?
ja sam cuo da moze i sa varta baterijama ali ako su zelene i ako kostaju vise od 150din/kom po zvanicnom kursu NBSa c a je napisao(la):Da bi ukljucivao iskljucivao titlove moras da izskeniras celu traku da bi nasao indexe, imas funkciju na daljinskom index search.
Kad to zavrsis pritisnes play dugme za pustanje filma, ali u isto vreme drzis dugme clock adjustment jer se preko tog dugmeta namesta pozicija titla.
Da bi menjao velicnu titla, udjes u meni za scheduled recording i namestis da snimanje pocinje svakog drugog utorka u 23:55 (ne znam zasto, ali tako radi kod mene).
Naravno baterije u daljinskom da bi ovo sve proradilo moraju da budu iskljucivo Toshiba alkalne, ako ne, onda ce se javiti desinhronizacija titla sa slikom, ali prica se da ce sa novim firmware-om i ovo biti sredjeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari