delimir je napisao(la):Style XP radi isključivo pod WinXP i ne pravi nikakve dodatne probleme, jer on samo patchuje odgovarajuće fajlove u WinXP tako da omogućava da se učitavaju i temice koje nije napravio M$ (digitaly signed). Znači koristi se WinXP Engine za promenu GUI-a (imaš u XP poseban servis Themes koji se brine o tome...) Starije verzije StyleXP-a (kao ona na mom sajtu) nisu zahtevale registraciju, dok novije to zahtevaju... Ja koristim StyleXP u kombinaciji sa Watercolor temom i nikakvih usporenja, nestabilnosti ili slično nema. Znam to, jer WinXP u toj kombinaciji koristim jako dugo...
Sorry na ponavljanju, bio sam u Reply, nisam video tvoj post...delimir je napisao(la):Starije verzije StyleXP-a (kao ona na mom sajtu) nisu zahtevale registraciju, dok novije to zahtevaju...
Pa zar samo zbog "temice" ! 😀 Sramota !Vocko je napisao(la):...Nista moracu da upgrade-ujem komp (a to ce tako tesko da mi padne 😀)
drapin je napisao(la):Pa zar samo zbog "temice" ! 😀 Sramota !
p.s.
Ma covece, WindowBlinds je mnogo stariji i samim tim usavrseniji program od StyleXP-a, a da probas ti njega jos jedared...a ima i veci izbor tema pravljenih za njega.
Vocko je napisao(la):Ma nije meni samo zbog styleXP-a 🙂 Ova masina je postala ne izdrzljiva zbog hdd-a i graficke, cim otvorim vise prozora sa slikama i grafikom i cim pustim mp3 i probam da rovarim po hdd-u, masina krene da secka, koci i trokira...
A nekada sam ima 2 procesorsku masinu, na sta sam spao... 🙁
Bice bolje, sada ce da padne mali upgrade, posto mi je ostala gomila delova za upgrade 😀
delimir je napisao(la):Pa hteo si tihu mašinu 😀 😛 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari