Šta je novo?

StyleXP

• Začetnik teme Začetnik teme Vocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
ne znam da li je bilo, ali da pitam:
da li radi po win98se i w2k i da li ima neke probleme (tipa ne radi 3d akceleracija (kao windows blinds) ili nestabilnost o/s)
thnx

Style XP radi isključivo pod WinXP i ne pravi nikakve dodatne probleme, jer on samo patchuje odgovarajuće fajlove u WinXP tako da omogućava da se učitavaju i temice koje nije napravio M$ (digitaly signed). Znači koristi se WinXP Engine za promenu GUI-a (imaš u XP poseban servis Themes koji se brine o tome...) Starije verzije StyleXP-a (kao ona na mom sajtu) nisu zahtevale registraciju, dok novije to zahtevaju... Ja koristim StyleXP u kombinaciji sa Watercolor temom i nikakvih usporenja, nestabilnosti ili slično nema. Znam to, jer WinXP u toj kombinaciji koristim jako dugo...

Mislim da StyleXP radi samo na XP-u, jer on ima bitno drugaciju strukturu i podrsku skinovanja...

A inace to za WindowBlinds je davno proslo vreme, najnovije verzije rade besprekorno na svim Win-ovima...

delimir je napisao(la):
Style XP radi isključivo pod WinXP i ne pravi nikakve dodatne probleme, jer on samo patchuje odgovarajuće fajlove u WinXP tako da omogućava da se učitavaju i temice koje nije napravio M$ (digitaly signed). Znači koristi se WinXP Engine za promenu GUI-a (imaš u XP poseban servis Themes koji se brine o tome...) Starije verzije StyleXP-a (kao ona na mom sajtu) nisu zahtevale registraciju, dok novije to zahtevaju... Ja koristim StyleXP u kombinaciji sa Watercolor temom i nikakvih usporenja, nestabilnosti ili slično nema. Znam to, jer WinXP u toj kombinaciji koristim jako dugo...

ja ne pricam sa obrisanim moderatorima 😀

thnx za info, nadao sam se da ce raditi sa win98se, ali ono cvrc. Nista moracu da upgrade-ujem komp (a to ce tako tesko da mi padne 😀)

delimir je napisao(la):
Starije verzije StyleXP-a (kao ona na mom sajtu) nisu zahtevale registraciju, dok novije to zahtevaju...
Sorry na ponavljanju, bio sam u Reply, nisam video tvoj post...

Inace ta "tvoja" stara verzija je bila zlata vredna jer u pocetku nigde nije bilo crack-a za novije verzije. Sad ih vec ima bez problema, tako da mogu da se koriste i nove verzije Style-a...

Vocko je napisao(la):
...Nista moracu da upgrade-ujem komp (a to ce tako tesko da mi padne 😀)
Pa zar samo zbog "temice" ! 😀 Sramota !

p.s.
Ma covece, WindowBlinds je mnogo stariji i samim tim usavrseniji program od StyleXP-a, a da probas ti njega jos jedared...a ima i veci izbor tema pravljenih za njega.

drapin je napisao(la):
Pa zar samo zbog "temice" ! 😀 Sramota !

p.s.
Ma covece, WindowBlinds je mnogo stariji i samim tim usavrseniji program od StyleXP-a, a da probas ti njega jos jedared...a ima i veci izbor tema pravljenih za njega.

Ma nije meni samo zbog styleXP-a 🙂 Ova masina je postala ne izdrzljiva zbog hdd-a i graficke, cim otvorim vise prozora sa slikama i grafikom i cim pustim mp3 i probam da rovarim po hdd-u, masina krene da secka, koci i trokira...
A nekada sam ima 2 procesorsku masinu, na sta sam spao... 🙁
Bice bolje, sada ce da padne mali upgrade, posto mi je ostala gomila delova za upgrade 😀

Vocko je napisao(la):
Ma nije meni samo zbog styleXP-a 🙂 Ova masina je postala ne izdrzljiva zbog hdd-a i graficke, cim otvorim vise prozora sa slikama i grafikom i cim pustim mp3 i probam da rovarim po hdd-u, masina krene da secka, koci i trokira...
A nekada sam ima 2 procesorsku masinu, na sta sam spao... 🙁
Bice bolje, sada ce da padne mali upgrade, posto mi je ostala gomila delova za upgrade 😀

Pa hteo si tihu mašinu 😀 😛 🙂

delimir je napisao(la):
Pa hteo si tihu mašinu 😀 😛 🙂

Jeste hteo sam 🙂, ali to nema veze sa time 🙂
Anyway ova nova ce da bude tisa, ako uspem da nabavim sve sta mi treba 🙂, a i dosta brza.

Postoje neke teme[tipa OSX] za cije pokretanje nije neophodan StyleXP, tako da se ovaj program moze zaobici.

Te teme uglavnom hakuju kernel, sto se manifestuje nemogucnoscu instaliranja SP1. Bolje je ipak koristiti StyleXP, mada jedino pooslednja verzija nema problema sa SP1

Nazad
Vrh Dno