Šta je novo?

Stvar koja se ne propusta

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
http://www.the-bards-tale.com/

Rimejk stare igre sa ko zna cega, ne secam se vise :d, ukoliko bude upola od najava bice mnogo, mnogo dobro :)
Daklem, 3rd person rpg.
Negativna strana - prave ga i za konzole, mada to ne mora da znaci nista jer vidimo u zadnje vreme da sve vise dobrih stvari dolaze sa konzolnih platformi.

Da ali ako ga prave paralelno za konzole onda tu ne treba mnogo ocekivati.Primer:Baldur's Gate za konzole je obicna akcija.

Pa dobro, videcemo, ima i srecnijih primera. Ne mora to uopste da bude lose, i za konzole se u poslednje vreme prave sve "rpg-skije" igre.

OptiPlex je napisao(la):
Pa dobro, videcemo, ima i srecnijih primera. Ne mora to uopste da bude lose, i za konzole se u poslednje vreme prave sve "rpg-skije" igre.

Meni po screenshot-ovima izgleda kao obična akcija... :S:

Pa igra je cista akcija kao Diablo ja ne vidim sta tu ima RPG al ajde....
Uzgred Baldurs Gate je sa C64

E do moga. Otkud vi znate da je igra cista akcija ? Po skrinsotovima ? Na koju foru, zaista. Vidite na slici lika koji se bije sa undeadom i po tome zakljucujete da nije rpg, kao da u rpgu nema borbe.
neverovatno...
Ali dobro je, bar niste zakljucili da je u pitanju simulacija letenja kad/ako ste videli onog zmaja :d :smash: :smoke:

Poslednja izmena:
Alex je napisao(la):
Da ali ako ga prave paralelno za konzole onda tu ne treba mnogo ocekivati.Primer:Baldur's Gate za konzole je obicna akcija.
primer ti je promasaj. Bladur's gate za konzole se pravio nakon Baldura 2, znaci ne paralelno, te sa originalnom igorm ima veoma malo dodirnih tacaka.

Nisam ni mislio na paralelno razvijanje vec sam samo dao primer kako jedna rpg igra izgleda na konzoli.

Alex je napisao(la):
Nisam ni mislio na paralelno razvijanje vec sam samo dao primer kako jedna rpg igra izgleda na konzoli.

Da, ali nije bas tako :) Baldur je napravljen kao cista arkada za konzole sa tematikom iz Baldura na PCu ali to ne znaci da je u pitanju rpg. Prosto promenili su zanr igri. Baldur na konzolama nije rpg za konzole vec arkada za konzole :) (a kao konzolasi igraju nesto drugo :d)

Jel ste provalili dok se ucitava sajt sta ovaj koji pomera misha po ekranu radi ? :d
lol kakav pacenik.

Vrh Dno