Šta je novo?

Strucnjaci za kutije zvucne...

Shale kupuj odmah i ne razmisljaj, za te pare neces naci nista bolje. Firma se raspada i ne kupis li sada nista nisi uradio.

Aca je napisao(la):
Shale kupuj odmah i ne razmisljaj, za te pare neces naci nista bolje. Firma se raspada i ne kupis li sada nista nisi uradio.

A sh'o se raspada???????????

P.S. Valjda Simpson nije dobro odradio marketing. :D

notax je napisao(la):
A sh'o se raspada???????????

P.S. Valjda Simpson nije dobro odradio marketing. :D
Firma se raspada jer se razilaze B i M.A ti bi mogao malo manje da tupis.Bolje bi ti bilo da pojuris jer je u toku RASPRODAJA drivera i elektronike po neverovatnim cenama.

simpson H je napisao(la):
Firma se raspada jer se razilaze B i M.A ti bi mogao malo manje da tupis.Bolje bi ti bilo da pojuris jer je u toku RASPRODAJA drivera i elektronike po neverovatnim cenama.

Super je to, i ja bih zaista pokupovao dosta toga, ali imam isti problem, zbog kojeg se oni raspadaju, a to je prodaja gotovih zvucnika.

notax je napisao(la):
Super je to, i ja bih zaista pokupovao dosta toga, ali imam isti problem, zbog kojeg se oni raspadaju, a to je prodaja gotovih zvucnika.
Pazi kada su u aprilu slavili prodaju dvestotog para kutija za godinu dana.

Pazi kada su u aprilu slavili prodaju dvestotog para kutija za godinu dana.

Mislio sam da se ti bavis drugim stvarima, i da nemas vremena da prisustvujes prodaji svakog para zvucnika BM Acoustics-a.
Znaci, izbrojao si 200 pari. Paaa, dobro.

notax je napisao(la):
Mislio sam da se ti bavis drugim stvarima, i da nemas vremena da prisustvujes prodaji svakog para zvucnika BM Acoustics-a.
Znaci, izbrojao si 200 pari. Paaa, dobro.
E stvarno sa tim komentarima preterano se..s.Bilo je nas nekoliko prijatelja na cheers povodom prodaje dvestotog para.M sa zenom , ja sa zenom(u svojstvu direktora marketinga,naravno:D )i jos par drugara.

PS.Jesi li ti to ljubomoran sto su prodali toliko kutija ,pa dajes takve komentare??

Evo i poslednjeg modela iz B&M acoustics.

Kakvi su ovi Control Monitor mkII kad se uporede recimo sa Yamaha NS-10?
I ima li kakvog kreditiranja ili na odlozeno, mada mislim da ne ako vec rasprodaju robu?

Evo i poslednjeg modela iz B&M acoustics.

Srednji i visoki su mi poznati. Koji je bass?? Da li je Audax ili neki drugi?

notax je napisao(la):
Srednji i visoki su mi poznati. Koji je bass?? Da li je Audax ili neki drugi?
Naravno da je i bass AUDAX.Kutija je "starinskih" dimenzija.Narucio je neki Italijan preko D.Veselinovica,a onda se pomamilo jos nekoliko stranaca i sam Veselinovic ,te je i on vlasnik jednog para.Gadno izgleda ali svira do jaja,i ono sto je najbitnije za vlasnike cevnih pojacala, 94db!!!

boskovic je napisao(la):
Kakvi su ovi Control Monitor mkII kad se uporede recimo sa Yamaha NS-10?
I ima li kakvog kreditiranja ili na odlozeno, mada mislim da ne ako vec rasprodaju robu?
Izvanredni zvucnici.Kostali su koliko se secam 1050DM .Nemam pojma za odlozeno placanje ,ali mislim da su dosta srozali cene.Zovi pa pitaj.

Naravno da je i bass AUDAX.Kutija je "starinskih" dimenzija.Narucio je neki Italijan preko D.Veselinovica,a onda se pomamilo jos nekoliko stranaca i sam Veselinovic ,te je i on vlasnik jednog para.Gadno izgleda ali svira do jaja,i ono sto je najbitnije za vlasnike cevnih pojacala, 94db!!!

Mogli bismo jaaako dugo da raspravljamo o tih 94 dB.
Ako je srednji onaj HDA 13 cm, a visoki koji mislim da je, pre ce biti oko 91 dB, a BM radi isto sto i ostali proizvodjaci kutija, napise zvucni pritisak koji je kod jedinica merenih na tablama, bez kutija i skretnica. Kada se sve to spakuje, kutija, skretnica etc. bude 2-3 dB manje kada su kutije smestene u prostoru.

notax je napisao(la):
Mogli bismo jaaako dugo da raspravljamo o tih 94 dB.
Ako je srednji onaj HDA 13 cm, a visoki koji mislim da je, pre ce biti oko 91 dB, a BM radi isto sto i ostali proizvodjaci kutija, napise zvucni pritisak koji je kod jedinica merenih na tablama, bez kutija i skretnica. Kada se sve to spakuje, kutija, skretnica etc. bude 2-3 dB manje kada su kutije smestene u prostoru.
Nema razloga da raspravljamo.Zvucnici su 93db konacno,mereno u kutijama.

boskovic je napisao(la):
Koja je oznaka ovog modela ne vidim ga na sajtu?
Nema ga na sajtu kao ni u katalogu.To je novi:D model i nosi oznaku 1041.

Nema razloga da raspravljamo.Zvucnici su 93db konacno,mereno u kutijama.

Pa, ako je microphon bio na 1 m razdaljine, OK.
Mada, ako je srednji onaj 13 cm HDA onda od 91-92 dB ne moze da se napravi 93 dB ni pod razno.

ljudi ko je taj veselinovic??

Daj bre covece thread je iz 2002 godine :D :D

Dejan Veselinovic, onaj lik sto je ranije pisao u Racunarima, PCPress-u, Mikro-u, a pise i za italijanski TNT Audio...

Ako se ne varam, vodio je i na 3K odaaaaavno neku komp. emisiju + "Male tajne velikih majstora dzojstika", koju sam obozavao kao klinac. :) A takodje je cesto gostovao kod Zorana Modlija na 202-jci...

BTW, mnogo simpatican cikica... :)

Veske spameru! Hahahah! Kakav si lik!

Nego jel se raspala firma?

brate,nisam spamer,nego to je i moje prezime pa pitam.Je

Nazad
Vrh Dno