Šta je novo?

Stronghold Legends

sem3

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2004
Poena
319
:banana: nadam se samo da nece imati bagove kao prosli deo koji nisam mogao da odigram zbog istih.

Šteta je što svako ne otvori topik za svaku igru ne bi li izrazio svoje nade po pitanju istih :(

kome smeta ne mora da cita!

mada mislim da su malko ukakili sa ovim fantasy zaje8ancijama, jedva cekam da izadje jer mi je crusader priustio mnogo sati zabave. za drugi deo je bilo nekih patcheva ali nisam siguran koliko je to pomoglo.

Prilozi

• dragon_attack_1.jpg
    dragon_attack_1.jpg
    236 KB · Pregleda: 143
  • ice_castle_2.jpg
    ice_castle_2.jpg
    200.7 KB · Pregleda: 110
Nažalost, mora da čita. Neko vidi naslov topika koji sugeriše nešto sasvim drugo, uđe nadajući se da će pročitati neku korisnu informaciju, a unutra očekivanja da neće biti bagova. Anyway, vidim li ja to dobro ili su to na šotovima zmajevi? :trust: Zar ne beše Stronghold "realna" opsada zamka, bez čudovišta, zmajeva i ostalih zezancija...? Ili je to neka "inovacija"?

bese, al' je8iga...
ovo "legends" bi trebalo to da znaci. stvarno steta, bojim se da ce sa tim (fantsy budalastine) potpuno da upropaste stvarno dobru ideju. k'o sto rekoh sa stronghold crusaderom sam se stvarno fino izigrao

pa stronghold bas i jeste bio to sto jeste jer nije bilo magija i zmajova i tih zezancija... blah.. ovo cu zaobici u velikom krugu...

Upravo skidam, pa javim utiske, posto sam obozavaoc doticnog serijala, tj. Stronghold Crusader-a, ona dvojka 3D je usrala stvar :(

Skinuo, instalirao i...Ne znam, grafika izgleda ok, mozda mi cudno jer nisam navikao posto sam preskocio Stronghold 2...
Malo treba da se naviknem na nove komande, kameru posebno, ima raznih trolova i cudesa, nisam bas imao vremena da mu se posvetim ali cu sutra ;)
Posto je demo u pitanju, ima dosta zakljucanih stvari :(

Ma, sve bi bilo mnogo bolje da su ostali na grafici iz Crusadera:wall:

Probao sam ovo ali nesto kratko,svega oko dva sata.Deluje kao unapredjeni (ne mnogo) Crusader.Sa svim onim njegovim borbama zamkovima i istorijskim kampanjama.AI mi deluje kao vrlo dobar jer je veoma brzo reagovao na moju slabu tacku i razvalio me.Grafika je OK,nesto kao na tim slikama gore...Zmaj je u glavnom meniju,urlice:D ,pa pretpostavljam da ga ima i kasnije.Ne znam gde bi mogli da ga ubace.

Probao sam ovo ali nesto kratko,svega oko dva sata.Deluje kao unapredjeni (ne mnogo) Crusader.Sa svim onim njegovim borbama zamkovima i istorijskim kampanjama.AI mi deluje kao vrlo dobar jer je veoma brzo reagovao na moju slabu tacku i razvalio me.Grafika je OK,nesto kao na tim slikama gore...Zmaj je u glavnom meniju,urlice:D ,pa pretpostavljam da ga ima i kasnije.Ne znam gde bi mogli da ga ubace.

Jel si probao full ili demo?

Poslednja izmena:
Jel si probao full ili demo?

Full,juce sam je dobio.1,6 GB

Sve je tako isto....:( Ni ne igra mi se vise.Da,ima zmajeva.Nakon sto odigrate uvodnu misiju od kampanje za Kralja Artura sa strane vam se otvaraju misije za Grofa Drakulu(videh da moze da sumon-uje neka cuda,verovatno vukodlake nisam bas obracao paznju) i fon Hildebranda.Misija je prepuna zmajeva,kao da ste u LOTR svetu:mad: ,a na sredini protivnickog zamka stoji neki ogromni ko zna koji:d .Povlacim rec za AI,desavalo mi se,ne bas tako retko da moji trce u krug:wall: ne znajuci sta ce sa sobom.Isto tako da stoje i gledaju posto su jednog iz gomile sredili....Sve u svemu oni koji ovo zaista vole naci ce razloga da igraju.Ja sam uz Crusader proveo mnogo sati.I verovatno se zasitio pa sam za ovo kao i za dvojku ocekivao ocekivao neke mozda i nerealne stvari.

Poslednja izmena od urednika:
Ma Crusader je bio najbolji, tesko da ce ikad napraviti nesto tako da valja :(

Vrh Dno