Šta je novo?

Strong (receiver) problem

sH@DoW

Slavan
Učlanjen(a)
07.07.2004
Poena
319
U pitanju je Strong receiver model 4401. Problem je u tome sto sam stavio sifru na nekim kanalima i ona se automatski stavila i na meniju. Znaci ne mogu da pristupim meniju ako ne znam sifru.
Lepo je sve to radilo do pre nedelju dana kada vise nije hteo da prihvati tu sifru, kaze da je INVALID.
Moje pitanje glasi: Da li moze nekako ta sifra da se resetuje? Da li moze i kod njih da se flash-uje firmware?
Cekam nestrpljivo vase odgovore.
Poz.

Moze da se uradi firmware upgrade koji bi trebao da postavi lozinku na "default" vrednost.

Ako to ne pomogne probaj da nadjes neku univerzalnu lozinku (neki modeli to imaju) a ako ne i to, onda.... uh... seticu se sta bi jos moglo...

Arrow

Da li bi mogao da mi das neki link? Sada sam nesto u frci nemam vremena da prevrcem ceo internet.
Kako je mogao receiver sam da postavi drugu lozinku? To mi zvuci nemoguce. Zato odpada verzija sa univerzalnom lozinkom.
Ajde ljudi dajte neke savete.

Probaj ovo
master key za stronga su

0735
0235
0325
1361
1234
1004

,)

Poslednja izmena:
Nije sam promenio lozinku, vec za neke uredjaje (kao recimo i za kompjuterske BIOS-e) postoje nekad "backdoor" resenja. Na to sam milsio. Bas ovo sto je Phoenix257 predlozio.

Znaci nemam nikakve sanse da skinem tu prokletu sifru.....poludecu.....grrrr....

Nazad
Vrh Dno