Šta je novo?

Striming videa u lokalnoj mreži (plex, transcoding, problemi...)

Kako za Jellyfin podesiti transcoding preko gpu? Postoje u meniju opcije za različite tipove grafike ali kada postavim intel ništa se ne desi ide i dalje sve preko cpu. Koristim linux tj. ZimaOs na kom je instaliran Jellyfin, grafika je intel HD graphics 8 generacija

Čisto ako neko fura huntarr, bacite pogled - na stranu što je vibe coded i što je generalno ******, ali ponašanje osobe koja je razvijala taj tool je dosta frapantno.

Preporuka svima da ga uklone iz stack-a ukoliko ste koristili.

Jel imate predlog za neku Linux app koja će sa privatnog trackera (tl i cb na priemr) da svlaci nove epizode predefinisanih serija, i eventualno titlove sa titlovi.com?
Mogao bih da instaliram jellyfin server i da smanjim zavisnost od stremia.
Eventualno i da pošalje mail kad skine nešto novo

Filmove retko gledam, to mi za sad ne treba
vidim da se razvukla diskusija i znam da je pre dosta vremena pitanje, ali definitivno arr stack.
sonarr i radarr za skidanje i qbittorrent kao torrent klijent.
Nisam siguran za docker, ja sam radio preko njihovog redovnog uputstva. Nije tesko, ali zahteva malo znanje permisija da se bas utegne. webmin dosta pomaze.

Konačno sam se nakanio da sredim plex debrid, odnosno strimovanje kroz plex. Da li neko ima neku dobru listu koju mogu da dodam u radarr/sonarr, da u njoj ima mnogo filmova/serija? Napravio sam seerr, ali gledam da ga što manje koristim, ako bih imao "dovoljno" u biblioteci.

Ali kako onda to da importujem na plex? Video sam da radarr i sonarr imaju podršku za import lista, ne znam za neki drugi način (pretpostavljam da postoji, samo da me neko prosvetli)

@emaremare Stavi javno link 😇
I, koliko ti je ukupan file size Plex baze / metadata podataka za tih 260 TB video sadržaja? 😅

Ali kako onda to da importujem na plex?
Loguješ se na svoj RD nalog na https://debridmediamanager.com/ i posle kad otvoriš link DMM hash liste imaćeš add / import šta već. I time je dodato na tvoj RD Cloud / RD Library (u "torrents" sekciju) i zurg to detektuje i dodaje u Plex Library.

A to sam raskačio nije mi na plexu nego samo serije koje supruga prati pa ih sonnar skida kada izadju a zurg prege regexa pakuje u dedicated fokdere po nazivu serije i plex su damo folderi tih serija dodati. Sve ostalo sam raskačio jer jelte suludo.

Pristupam preko Dune HD folderima koje zurg generiše na jednom boxu a na ostalim.oreko vlc. Minimalno indexiranje a bilbioteka je realno nepotrebna ali ima sve 🤣, radar dodaje po sistemo ocena preko 6 i ne znam koliko ocena mora da ima. Sipaj nek boli još jače ionako je negde online.

P.S. kreiranje liste je od nekih 5-6 online listi, neke su se dodavale po celu noć.

Poslednja izmena:

Today we’re announcing an important pricing update. Starting July 1, 2026, the price of a new Lifetime Plex Pass will increase to $749.99 USD
🤣🤣🤣🤣🤣 Na kakvim su drugama ti Plex Inc likovi.

Definitivno na onim najtežim. Ja uzeo za 20,30 dolara preko Argentine, beše odlična kupovina .😄

Isto samo ***** bio ulogovan na drugi gmail u tom trenutku. Nema veze prebacio sam server lagano. 750usd bolest

Nije bolest nego hoće da obesmisle Lifetime Plex Pass kako bi imali stalni priliv kinte.
Sa cenom od 750$ nije ukinut lifetime, ali je u principu to to 🙂

Plex would rather people pay monthly or annually for its media server features than a one-time fee. With annual subscriptions currently $70, it would take 11 years for a $750 lifetime subscription to be a better value.

Zeznuo sam se što nisam uzeo lifetime za 75$ svojevremeno kad je moglo 😀

Poslednja izmena:
Bolest ne bira. Očekujem u jednom trenutku da ukinu lifetime.

A zašto vam je potreban premium Plex pass? Ozbiljno pitam.

Pa zbog servera koji dijeli sa drugarima koji nisu na istoj IP adresi i nekim drugim beneficijama

Pa zbog servera koji dijeli sa drugarima koji nisu na istoj IP adresi i nekim drugim beneficijama
Pa za to ima remote pass koji je dosta jeftiniji (a rešivo je i bez njega).
Od beneficija jedino potencijalno može koristan da bude download. Što se tiče HW transcodinga, svakako je bolja opcija da se drži više verzija sadržaja u različitim rezolucijama.
Ostali su manje više smešni.

Hit je što i premium korisnici imaju reklame na njihovom buđavom live TV servisu.

Za one pare koje je moglo da se uzme lifetime, što se kaže - neka ga, leba ne jede.

Screenshot-20260520-152540-Chrome.jpg

To je posebna vrsta mazohista koja umesto Emby uzme da koristi Jellyfin đubre...

Pa besplatna i open-source šta je tu čudno!? 🙂
Valjalo bi da ljudi ispizde na Plex zbog ovog 750$ bezobrazluka pa da se konkurencija poboljša...

Poslednja izmena:
Džabe i da oni meni plaćaju kad im je AndroidTV app kršina i kad najosnovnije stvari tipa search ne rade kako treba.

Nazad
Vrh Dno