Miroslav je napisao(la):ima i ja opciju ali nece da snimi, kao nesto prodrlja po disku, ali kad na pocetku igre odaberem load saved game on nista ne uradii, krene sezonu sa hartlepool-om od prvog kola...
mozda ja imam kasetnu verziju? jel nije problem da mi bacis na mail tu tvoju da pokusam, lud sam za ovom igrom ([email protected])
Miroslav je napisao(la):evo me razvaljujem se od ovoga... pitanje: jel moguce snimiti pozociju? ima opcija, ali kad pokusam da ucitam on mi da pocetak karijere, a ne ono sto sam snimio...
koristim ccs64 emulator ako ima neke veze
naravno... evo igram peter shilton handballs maradona k'o lud!laxduke je napisao(la):Hehe, poludeo si type;
Miroslav je napisao(la):naravno... evo igram peter shilton handballs maradona k'o lud!e to su bila vremena, igre su imale ideje... ne ko danas... zaista katastrofa
Miroslav je napisao(la):ma jos kada bi imao pong da ga razvalim na overklokovanoj masini i geforcu titanium![]()
LOWRENCE je napisao(la):Ali shit, od kako sam nabacio GF2MX nece vise da mi se pokrene moj stari emulator a mrsko mi da se bakcem sa time![]()
Miroslav je napisao(la):naravno... evo igram peter shilton handballs maradona k'o lud!e to su bila vremena, igre su imale ideje... ne ko danas... zaista katastrofa
Miroslav je napisao(la):pa ko vredja i podsmeva se, ja je hvalio
mozda neko drugi ne zna da cita smajlije pa mi j**e kevu na mail
ma onu su samo ljubomorni sto smo imali 2 boje vise na komodorudelimir je napisao(la):Ma to bi mogao samo neki Spektrumovac, mi Komdorovci smo poznati kao tolerantni![]()
delimir je napisao(la):Ma to bi mogao samo neki Spektrumovac, mi Komdorovci smo poznati kao tolerantni![]()
laxduke je napisao(la):A kakvi smo mi iz doba automata?
jesi zickao zetone od klinaca?delimir je napisao(la):Uvežbam kući na A500 pa odem u luna park da pokažem ko je baja![]()
oces da kazes da su tebi huligani uzimali zetone?delimir je napisao(la):Pa i ja sam tada bio klinac. 1991. sam imao oko 10 godina![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari