Ponuda dobra ali kod mene nece, tj otvori kanal i zamrzne ga ili pak radi par sekundi.DaddyTV addon od jutros profunkcionisao.. većina kanala koje sam isprobao radi normlano.. kod nekih zabada apk.. ponuda više nego odlična!
Meni na chromecastu hoće. I da, pretežno kod ovih sportskih ume da secka.. kod nekih samo na startu par puta, kod nekih zabode skroz.. Videćemo, ne oslanjam se previše na stremio što se tiče sportskog sadržaja ali možda i zaživi jednog dana..Ponuda dobra ali kod mene nece, tj otvori kanal i zamrzne ga ili pak radi par sekundi.
Ponuda dobra ali kod mene nece, tj otvori kanal i zamrzne ga ili pak radi par sekundi.
Možda sam glup ali ja ne mogu nigde da nađem link za instalacijuDaddyTV addon od jutros profunkcionisao.. većina kanala koje sam isprobao radi normlano.. kod nekih zabada apk.. ponuda više nego odlična!
Pod sekcijom "community" u sklopu addona na aplikaciji.Možda sam glup ali ja ne mogu nigde da nađem link za instalaciju
Pa dele besplatno.Ali su vlasnici servera i napravili su addon,ti digni server i sve to odrađuj pa dijeli besplatno.
Probaj sa udp addonom, radi kao singerica.. barem na telefonu.. nisam još stigao da ga testiram na chromecastu.Radi i kod mene, ali seckaju kanali, bar za sada.
Reci mi molim te koji je link za novi Addon, pošto ja samo ovaj stari i nalazim.Titlovi.com Official je izgleda sređen a kome ne radi može koristiti i stari link bez user podataka dok ne srede do kraja,
dobio sam mail od developera u kojem je tražio da mu pojasnim šta ne radi i čovjek je u roku pola sata sve riješio, sve što nije radilo sada radi
objava sa titlovi.com
Pogledajte prilog 484039
Nece samo od sebe, potebno je da izaberes strim koji je 4k i da eventualno ima podrsku za HDR10+ tada dobijes ikonicu u desnom uglu da je sadrzaj 4kPostovanje, naime posedujem LG 4k smart Tv 50 incha, imam HDR, D Vision,kako da da ga stremio pokrece kada pustim neku seriju,film na Stremiu? Da bude u desnom gornjem uglu da se aktivira ? Hvala
Uglavnom te i jurim streamove! Nisam video da mi se aktivira ta ikonica!Nece samo od sebe, potebno je da izaberes strim koji je 4k i da eventualno ima podrsku za HDR10+ tada dobijes ikonicu u desnom uglu da je sadrzaj 4k
Pa instaliraj direktno na tv.Zaobravio sam da napomenem bitnu stavku, Stremio pokrecem preko Yettelovog boxa!
To je to, ne podrzava DV.Zaobravio sam da napomenem bitnu stavku, Stremio pokrecem preko Yettelovog boxa!
Za taj TV koji ima je najverovatnije bolje da bira SDR strimove.
Elem ne izbacuje mi ni desno u uglu HDR aktivaciju !To je to, ne podrzava DV.
Ne znam samo cime ubija tacno?49" LG NanoCell TV - 49SK8500PLA !!
Itekako bi bilo bolje da pokrene HDR ili DV, zato sto tv ubija!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari