Šta je novo?

Stremio

Link koji dobijes jel kucas u browser ili u stremio search bar?

da taj sam probao ali sam ga i maknuo, problem je što link koji dobijem od titlovi official ne radi a vidim na njihovom forumu da mnogima ne radi,zato sam i probao ovo ****** odzgora ali on je katastrofa

Ponuda dobra ali kod mene nece, tj otvori kanal i zamrzne ga ili pak radi par sekundi.
Meni na chromecastu hoće. I da, pretežno kod ovih sportskih ume da secka.. kod nekih samo na startu par puta, kod nekih zabode skroz.. Videćemo, ne oslanjam se previše na stremio što se tiče sportskog sadržaja ali možda i zaživi jednog dana..

čini mi se da su sa ovim updejtom nešto opako zeznuli,puno naslova ne pronalazi,neke koje pronađe ne prikazuje,neki rade na windowsima a ne na androidu, ustvari još nisam našao nijedan koji radi na androidu,uglavom u browseru na windowsima kako tako, na androidu nikako...
Titlovi.com Official naravno

Problem je u tome što su se većina prevoditelja pobunili protiv tog naplaćivanja, a neki su i povukli svoje titlove...

I kod mene ne radi kako treba oficijelni titlovi.com addon, član sam njihovog foruma, ili nema prevoda, ili piše da posetim njihovu stranicu... Reinstalirao sam addon, ali ista stvar...

Titlovi.com Official je izgleda sređen a kome ne radi može koristiti i stari link bez user podataka dok ne srede do kraja,
dobio sam mail od developera u kojem je tražio da mu pojasnim šta ne radi i čovjek je u roku pola sata sve riješio, sve što nije radilo sada radi

objava sa titlovi.com
Snimka zaslona 2025-03-10 134757.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Titlovi.com Official je izgleda sređen a kome ne radi može koristiti i stari link bez user podataka dok ne srede do kraja,
dobio sam mail od developera u kojem je tražio da mu pojasnim šta ne radi i čovjek je u roku pola sata sve riješio, sve što nije radilo sada radi

objava sa titlovi.com
Pogledajte prilog 484039
Reci mi molim te koji je link za novi Addon, pošto ja samo ovaj stari i nalazim.
Hvala unapred.

Postovanje, naime posedujem LG 4k smart Tv 50 incha, imam HDR, D Vision,kako da da ga stremio pokrece kada pustim neku seriju,film na Stremiu? Da bude u desnom gornjem uglu da se aktivira ? Hvala

Postovanje, naime posedujem LG 4k smart Tv 50 incha, imam HDR, D Vision,kako da da ga stremio pokrece kada pustim neku seriju,film na Stremiu? Da bude u desnom gornjem uglu da se aktivira ? Hvala
Nece samo od sebe, potebno je da izaberes strim koji je 4k i da eventualno ima podrsku za HDR10+ tada dobijes ikonicu u desnom uglu da je sadrzaj 4k

Koliko se ja sećam kod tasta na c8 rokaj zeleno dugme na daljinskom 5-6 puta da ti izbaci rezoluciju, itd. Ili ... pa information.

Zaobravio sam da napomenem bitnu stavku, Stremio pokrecem preko Yettelovog boxa!

Ne podrzava ni LG DV kad se pusta iz mkv formata, samo iz MP4. Mislim da ces morati da se zadvoljis sa HDRom :)

Za taj TV koji ima je najverovatnije bolje da bira SDR strimove.

Ne mogu da nadjem stremio app na mi box s play prodavnici? Mora manuelno da se ubaci?

Vrh Dno