Jel koristite još neki addon pored Torrentio za filmove i serije? Šta je ostalo da još radi uz Real debrid?
Mediafusion je vrh. Ja ga kombinovao sa real debridom i torboxom.Stremio Addons - Community List
Stremio community currated addons list, find the best Stremio addons here.stremio-addons.com
Koliko videh na brzinu svaki subtitle plugin za Stremio ima poseban način odabira jezika & podnapisi ne može istovremeno da traži više od jednog jezika a da "OpenSubtitles Pro" i "OpenSubtitles v3+" mogu, ali pre instaliranja na Config stranici treba da zadaš koje jezike želiš.Како да се подеси Стремио да ми избацује САМО енглеске и Српске титлове?
https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/eyJsYW5ncyI6WyJzZXJiaWFuIiwiZW5nbGlzaCJdLCJzb3VyY2UiOiJhbGwiLCJhaVRyYW5zbGF0ZWQiOnRydWUsImF1dG9BZGp1c3RtZW50IjpmYWxzZX0=/manifest.json
https://opensubtitles.stremio.homes/sr|en/ai-translated=true%7Cfrom=all%7Cauto-adjustment=false/manifest.json
Баш напротив, ради ужасно! Свако пут ми тражи да се пријавим преко мобилног. Покреће се око 2 минута.Proverih sad, nova Stremio verzija na WebOS radi sjajno. Mnogo fluidnije, brže, a vidim i neke dodatne funkcije, tipa ikonica koja se pojavi kad izađe nova epizoda neke serije, to je korisno.
Lg ili Fox? Meni se tako ponasa na Fox webOs hubuБаш напротив, ради ужасно! Свако пут ми тражи да се пријавим преко мобилног. Покреће се око 2 минута.
I meni se nekad desi da blokira preko Realdebrida pa moram da pustim opet isti sadrzaj. U moj slucaji bih pre reko da je do supernovinog interneta hahaJedno pitanje za znalce, na firesticku mi stremio non stop većinu filmova prekida i bufferira tako da su negledljivi, bilo preko torentia, mediafusiona, oriona. Imam optiku 300, alldebrid račun, bio film od 20 ili 80 GB. Iste filmove na kodiju mi vrti bez problema. A nigdje ne nalazim neke dodatne postavke da bi to riješio?
Preko wifi 5g 320/170 Mbps na firesticku , kažem na kodiju filmove 50+ Gb vrti savršeno bez štucanja.Sta kaze speed test?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari