Šta je novo?

Stremio

Proverih sad, nova Stremio verzija na WebOS radi sjajno. Mnogo fluidnije, brže, a vidim i neke dodatne funkcije, tipa ikonica koja se pojavi kad izađe nova epizoda neke serije, to je korisno.

"With IPTremio, you can use your IPTV as a source directly in Stremio. It works great for on-demand content like movies and series, and live TV is supported too, with EPG integration so you can see what’s currently airing and what’s coming up."

Koliko sam uspeo da vidim torbox ima vise stream-ova od torrnetio RD. Klincima sam pokusao da nadjem neke disney filmove ali torrentioRD izbacije samo 3d i to po dva stream-ova dok torbox izbaci gomilu ali je i skuplji. Imate neku sugestiju kako da podesim torrentioRD?

Како да се подеси Стремио да ми избацује САМО енглеске и Српске титлове?

* OpenSubtitles V3
*OpenSubtitles
*opensubtitles PRO
*podnapisi subtitles

Колико видим,ову су сви адонови које имам инсталирано.

Како да се подеси Стремио да ми избацује САМО енглеске и Српске титлове?
Koliko videh na brzinu svaki subtitle plugin za Stremio ima poseban način odabira jezika & podnapisi ne može istovremeno da traži više od jednog jezika a da "OpenSubtitles Pro" i "OpenSubtitles v3+" mogu, ali pre instaliranja na Config stranici treba da zadaš koje jezike želiš.

Npr za Pro:

Kod:
https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/eyJsYW5ncyI6WyJzZXJiaWFuIiwiZW5nbGlzaCJdLCJzb3VyY2UiOiJhbGwiLCJhaVRyYW5zbGF0ZWQiOnRydWUsImF1dG9BZGp1c3RtZW50IjpmYWxzZX0=/manifest.json

A za v3+:

Kod:
https://opensubtitles.stremio.homes/sr|en/ai-translated=true%7Cfrom=all%7Cauto-adjustment=false/manifest.json

Su install likovi koji bi ti vraćali samo english & serbian rezultate.

Ili odeš na Config stranice pa sam izabereš set jezika koji te zanimaju:

https://opensubtitlesv3-pro.dexter21767.com/configure/

https://opensubtitles.stremio.homes/

Znači, prvo pobrišeš iz Stremio već instalirane pa ponovo instaliraš ove moje si konfigurisao kako treba?

Ако сам добро разумео,да се на телефону модификује сваки адон на на енглески/српски или да их бришем па на нову инсталацију да изаберем енглески/српски?

Proverih sad, nova Stremio verzija na WebOS radi sjajno. Mnogo fluidnije, brže, a vidim i neke dodatne funkcije, tipa ikonica koja se pojavi kad izađe nova epizoda neke serije, to je korisno.
Баш напротив, ради ужасно! Свако пут ми тражи да се пријавим преко мобилног. Покреће се око 2 минута.

Vidi kakav ti je TV sa memorijom, hoce da zeza kad je pun. Ili obriši app i indtaliraj ponovo.

То сам прво урадио. Апликација се јако дуго покреће и каже да има проблема. После два три пута тражи опет пријављивање. Увек се подешавају опције. Стара верзија апликације је одлично радила. Ово је подсећа када су пустили Макс апликацију, а укинули ХВО.

@shamanNS
Jel radi nekom kako treba? Probao sam oba addona da obrisem i popunim jezike kao sto si napisao, ali svakako mi prvi jezici izlaze:
Embeded:
English
English
English
dansk
...
Tek dole su:

Addons:
English,
srpski

@nisnis Čika shaman ne koristi Stemio uopšte 🤣🤣
Ja šta koji Stremio plugin vraća od rezultata (i šta ima od mogućnosti za konfigurisanje) testiram i vidim u Chrome na telefonu, ovako:
Npr za Deadpool film:

https://opensubtitles.stremio.homes...justment=false/subtitles/movie/tt1431045.json

Screenshot_20250106_012341_Chrome.png

Te iste zahteve u pozadini šalje i sam Stremio, a sad kako Stremio to posle sortira naročito kad imaš više pluginova za titlove to već stvarno nemam pojma kako radi. A nemam nameru ikad u životu da instaliram Stremio 🤣🤣🤣

Moja pretpostavka je da tebi tu prvo izlistao titlove koji se nalaze "embedded" unutar MKV fajla?? Pa posle toga rezultate pretrage za OpenSubtitles plugin.
Uglavnom ovaj v3+ vrati preko 20 rezultata od kojih su samo 4 poslednja srpski titlovi a sve ostalo engleski.

Poslednja izmena:
Ej tako mi izbacuje na windows/pc app. Na lg tj website lepo prikazuje samo zadate jezike :)

Eto onda Windows Stremio verovatno podržava korišćenje embedded titl fajlova iz samog video kontejnera a sajt / LG to ne kapira i ne može da koristi? 🤣🤣

Poslednja izmena:
Haha ko zna o cemu se radi. Mozda se isto ponasa i na app za webos, pa je sva sreca sto nemam tu mogucnost 😁

Nova Stremio verzija na WebOS radi sjajno. Pre toga je bilo problema znalo je da zabaguje. Sin mi je imao problem na drugom TV-u, morao je da se loguje kad god izadje, medjutim i to je reseno, kada sam se logovao sa mojim nalogom....

ЛГ је у питању. Видим да се жале и код њих на блогу за исти проблем.

Kod mene na LG tv-u radi odlicno.Jedino sto i dalje ne prikazuje u add-on da ima nesto iako nakon pretrage u linkovima ima torrentio ili jacketio.

Je li ima neka fora sa podesavanjem aplikacije na telefonu?
Kada je na mobilnim podatcima, nece nista da pusti. Upaljen je unlimited access mrezi za Stremio, i nije upaljen data saver.

Jedno pitanje za znalce, na firesticku mi stremio non stop većinu filmova prekida i bufferira tako da su negledljivi, bilo preko torentia, mediafusiona, oriona. Imam optiku 300, alldebrid račun, bio film od 20 ili 80 GB. Iste filmove na kodiju mi vrti bez problema. A nigdje ne nalazim neke dodatne postavke da bi to riješio?

Probaj da obrises stremio i instaliras ponovo pa opet sve podesis. Meni je pravio poblem sa torrentiom tako sam resio.

Jedno pitanje za znalce, na firesticku mi stremio non stop većinu filmova prekida i bufferira tako da su negledljivi, bilo preko torentia, mediafusiona, oriona. Imam optiku 300, alldebrid račun, bio film od 20 ili 80 GB. Iste filmove na kodiju mi vrti bez problema. A nigdje ne nalazim neke dodatne postavke da bi to riješio?
I meni se nekad desi da blokira preko Realdebrida pa moram da pustim opet isti sadrzaj. U moj slucaji bih pre reko da je do supernovinog interneta haha

Nazad
Vrh Dno