Šta je novo?

Stremio

Nisam mogao da nadjem izvor ali izgleda da je hosting koji hostuje torrentio ugasen i da vlasnik ne moze trenutno da resi problem jer nije kod kuce. Kazu da će potrajati do sledece nedelje.
Alternativni add-oni hostovani na elf hostu padaju konstantno jer se elf host muci sa ogromnim povecanjem ljudi na mrezi.
Bice ovo interesantno!

Debrid media manager bi trebalo da radi trenutno, jackettio funkcionise i knightcrawler ali videcemo kako ce se odigrati u narednih 24h.
Nadam se da ce elfhhost uspeti da se izbori i idrzi ovo da imamo alternativu dok torrentio ne resi problem.
Report od pre dva sata:
1000034733.jpg

Trenutna situacija:
1000034736.jpg

Jaknica radi posao :)

Ovaj Jackettio se izgleda plaća s tim da ima 7 dana free.

Jacketio nudi samo 1080p, neka hvala :D Mediafusion radi posao za sad, dok nam se ne vrati Torrentino :D
Vrlo brzo sam uspeo da se naviknem (par nedelja) na povoljnosti Stremija, sad me mrzi da sam skidam torente. Doduše, ima i toga što sad bih morao da spajam s kompom, a onda ako skidam HDR/DV sadržaj, da se bakćem s time kako da to reprodukujem preko kompa.

Jacketio nudi samo 1080p, neka hvala :D Mediafusion radi posao za sad, dok nam se ne vrati Torrentino :D
Vrlo brzo sam uspeo da se naviknem (par nedelja) na povoljnosti Stremija, sad me mrzi da sam skidam torente. Doduše, ima i toga što sad bih morao da spajam s kompom, a onda ako skidam HDR/DV sadržaj, da se bakćem s time kako da to reprodukujem preko kompa.
Ima kod instalacije check box za 4K koji je inicijalno iskljucen, kada se ukljuci izbacuje i 4K izvore :)

Ovaj Jackettio se izgleda plaća s tim da ima 7 dana free.
Jackett community trazi.

Knightcrawler izgleda da je pretezno za starije sadrzaje.

Primecujem da nema RD(ubacen RD API) u linkovima već da stoji ikonica groma ili kosturska glava. Znamo li sta je to?

Da li mediafusion ima 4k linkove? Sinoć mi je prikazivao samo 1080p materijal. Radi se o seriji Fargo, S05.

Prilozi

• IMG_20241114_104743.jpg
    IMG_20241114_104743.jpg
    84.8 KB · Pregleda: 47
Jackett community trazi.

Knightcrawler izgleda da je pretezno za starije sadrzaje.

Primecujem da nema RD(ubacen RD API) u linkovima već da stoji ikonica groma ili kosturska glava. Znamo li sta je to?
Instalirao Jackett community ali nema rezultata. Izlazi i mediafusion, i comet i orion ali ne i jackett.

Meni addonovi sa elfhosteda ne puštaju video. Samo dmm cast radi kako treba.

Nisam puštao samo došao do linkova. Videću kad završim s' poslom.

Ranije sam još zbog prevoda sa titlovi.com instalirao Kodi i Fen Light addon, uneo API ključ sa Real Debird, i sada tako gledam, dok Stremio opet ne proradi.

Upravo sam probao The Substance da pustim Mediafusion/Elfhosted RD 2160p i radi normalno. Probao na telefonu preko mobilne mreže.

Bravo za mediafusion addon preporuku. Povezao sam ga sa RD, dobio neki manifest URL koji sam ubacio u addonove i proradilo je (nije htelo sa install kao Torentio).

Nije bogato kao Torentio, ali ima nešto. Trenutno nije bilo ništa.

edit:

na kraju odbacio mediafusion, stavio jacketio sa RD, pojavilo mi se sa njim sve šta treba ovo sveže što gledamo.

Poslednja izmena:
Probao Jackett community i pušta Shrinking koji gospodza prati, 4K sve normalno.

Možda ne bi bilo loše nabrojati ove addon-ove koje smo danas proterali u prvi post za kad neki prsne da imamo sve na 1 mestu. Naravno ako nije protiv nekih pravila zbog sivoće trmatike.

Ovo je jako korisno i ako na primer sto se meni desilo pre nedelju dana. Nisam bio kući i hteo epizodu da odgledam preko fona a gospodza kuci gledala pa nisam zbog RD hteo da gledam da me ne blokiraju a sa VPNom me mrzrlo da se cimam. Nije mi tada palo na pamet da pustim neki link koji nije RD. Sta hocu da kazem da mozda nije lose stavljati jedan addon i ne povezati sa RD apijem kako bi.mogao da se koristi za svrhu kad nisi kuci ili slicno.

Radi li vama jacketio ? Ne mogu da ga ubacim nikako... Mediafusion nema novije naslove sto pratim...

Evo ga mediafusion, odlicno, moze :)

Medfiafusion i knightcrawler za sada rade posao.

Meni Jackettio i dalje radi bez problema. Bitno da radi dok se Torentio ne vrati. :D

Aj da pobrojimo, dopunite nadovezivanjem ako propustim.

Add-on:
Torrentio
Torrentio-sh
Knighcrawler
Mediafusion
Jackettio
Jackett Community

Morao sam da predjem na kodi + fen add-on.
Medifusion nema linkova, knightcrawler radi uzasno, jackett community isto nema linkova :/

Plex + DMM zakon 😂😂
Napusti temu 🤣, koristio ga od 2012 ali ipak stremio je numero uno.
Šalu na stranu
na kraju sam ga koristio za audio book u odličan je. Klinci u sobi slušaju kad krenemo na put preko fona pustim. Za neko ozbiljnije koriscene za audioknjige nah

Nazad
Vrh Dno