vaistinu radi, hvala.Ja sam instalirao ovaj Jackettio addon, povezao sa RD. Radi odlično, izbacuje linkove kao Torrentio.
Ima kod instalacije check box za 4K koji je inicijalno iskljucen, kada se ukljuci izbacuje i 4K izvoreJacketio nudi samo 1080p, neka hvala Mediafusion radi posao za sad, dok nam se ne vrati Torrentino
Vrlo brzo sam uspeo da se naviknem (par nedelja) na povoljnosti Stremija, sad me mrzi da sam skidam torente. Doduše, ima i toga što sad bih morao da spajam s kompom, a onda ako skidam HDR/DV sadržaj, da se bakćem s time kako da to reprodukujem preko kompa.
Jackett community trazi.Ovaj Jackettio se izgleda plaća s tim da ima 7 dana free.
kako dodajete ova dvaJackett community trazi.
Knightcrawler izgleda da je pretezno za starije sadrzaje.
Primecujem da nema RD(ubacen RD API) u linkovima već da stoji ikonica groma ili kosturska glava. Znamo li sta je to?
Da li mediafusion ima 4k linkove? Sinoć mi je prikazivao samo 1080p materijal. Radi se o seriji Fargo, S05.
Instalirao Jackett community ali nema rezultata. Izlazi i mediafusion, i comet i orion ali ne i jackett.Jackett community trazi.
Knightcrawler izgleda da je pretezno za starije sadrzaje.
Primecujem da nema RD(ubacen RD API) u linkovima već da stoji ikonica groma ili kosturska glava. Znamo li sta je to?
Napusti temu 🤣, koristio ga od 2012 ali ipak stremio je numero uno.Plex + DMM zakon 😂😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari