Šta je novo?

Stremio

Mislim da si pomesao sa Alldebrid, oni imaju trial period.
Real debrid nikada nije imao trial.

Godinama koristim debrid servise ali moguce da su specijalno za njega uveli rd free trial 🤣

Zašto mi Stremio baferuje na Mi box S na 2.4 ghz i 5ghz wifi? Filmove koje sam probao su 1080p.

Dajte preporuke koje addon drzati za izvor filmova, serija a koje za titlove izvor da su aktivni i rade.

Pozzz, imam torrentio i real debrid, na tri uređaja, tri naloga za stremio jedan real debrid nalog... Ali često me izbacuje, tj moram često ukucavati api kod. Zna li neko možda zbog čega je to, da li nešto radim pogrešno??

Da li gledas na vise uredjaja u isto vreme sa razlicite IP adrese?

Ne, sva tri uređaja su na istoj IP adresi.
Ne, sva tri uređaja su na istoj IP adresi...
Malopre ukucam kolegi api kod,radi uredno, nakon toga pokrenem svoj nalog na svome uređaju, na radi, a uredno danas radilo, morao ponovo ukucavat kod

Probaj da obrises torrention, skines sve opet i podesis. Nema razloga da ne radi.
Ja sam tebe razumeo da se API kod menja.
Ovako mi deluje da se nesto zeznulo sa torrentio pluginom.

Kod mene srpski jednostavno ne radi na 90 posto filmova i serija. Na Android TV nekad i ponudi opciju za srpski jezik ali su skroz rastelovani ili ai generated nebuloze.
Pogledajte prilog 466132
pa i kod mene, ali ima zato hrvatski, svejedno nam valjda...ima na 80% cca filmova i serija
p.s.
iako skidam filmove i serije, dosta rabim i stremio, odlicna stvarcica, ne moras imati MAX, Netflix, disney, skyshowtime....

Da li je moguće ukloniti ovo što se pojavljuje Continue watching za serije iako epizoda još nije izašla? Kad se klikne na to naravno nema nijedan stream još.

Da moguće je, u opcijama ima negde da se uključi/isključi, kod sebe sam ugasio. Samo ne znam ovako napamet da navedem.

Je l se pojavljuju kod vas linkovi?Kod mene šta god da pustim ne.

I evro je nekad bio 70 dinara.
Pricamo o trenutnoj situaciji.

Koliko je glup ovaj opis tužnog smajlina. Reko šta mi ovaj galeb kontrira informaciji kad ono čovek samo tužan 😅

Može li uputstvo kako instalirati knightkrawle.Nisam ga video na onom spisku addona koje je moguće instalirati?

nesto ovde nevalja debelo, ni KNCraw mi ne izbacuje skoro nista, samo kad izaberem nesto staro.

Nazad
Vrh Dno