Šta je novo?

Stremio [nije tema za alternative]

Pozdrav! Šta bi trebalo od addonova da obrišem da mi se ne bi u prvih pet redova pojavljivalo ovo bez rezultata pretraživanja? Prvi rezultat koji izlazi je sledeći red ,,Popular".

Prilozi

• Screenshot 2026-08-17 112946.webp
    Screenshot 2026-08-17 112946.webp
    45.4 KB · Pregleda: 61
Debrid propo jel ima neke alternative za 4K? EDIT: Moze i u DM odgovor jer cim nesto izadje na tiktok kao YT vanced ubrzo se gasi. Ovima rejduju servere vec par puta.

i jedne i druge, evo sad sam obrisao neke i više nemam na boardu popular i trending odmah ispod continue watching. Mogu li nekako taj redosled da namestim? Sećam se da je bio neki dodatak za to ali koliko sam ukapirao kad jednom to uradiš ne možeš više da menjaš, jedino sve ispočetka.

Mozes redosled i promene uz pomoc Stremio Addon Manager na webu ili uz pomoc Addio apk , preko njih mozes kolko hoces puta da menjas redosled Stremio addona na Addio imas jos neke vrsta podesavanja

Poslednja izmena:
i jedne i druge, evo sad sam obrisao neke i više nemam na boardu popular i trending odmah ispod continue watching. Mogu li nekako taj redosled da namestim? Sećam se da je bio neki dodatak za to ali koliko sam ukapirao kad jednom to uradiš ne možeš više da menjaš, jedino sve ispočetka.

Uloguješ se sa Stremio nalogom i onda podesavaš po svom ukusu.

Moze pomoc, od juce nikako da pustim nijedan sadrzaj na Stremio, samo ucitava beskonacno, menjao sam dns, ne koci ga antivirus niti ista slicno, obrisao kes, promenio podesavanja kesa i brzine dekodiranja, sve zivo nista... imam torentio, ali nemam rd, da li je problem u tome ili mozda nesto drugo

Probaj neki drugi add-on. Torentio često bude umreo. Stavi Jacketio, Comet... Instaliraj par komada pa vrti, neki će da radi.

Moze pomoc, od juce nikako da pustim nijedan sadrzaj na Stremio, samo ucitava beskonacno, menjao sam dns, ne koci ga antivirus niti ista slicno, obrisao kes, promenio podesavanja kesa i brzine dekodiranja, sve zivo nista... imam torentio, ali nemam rd, da li je problem u tome ili mozda nesto drugo
Probaj ove sa http PenguPlay , HDHub ... itd na par nazad stranica se dosta pisalo i ljudi su pisali ko trenutno najbolje radi od addona ako se ne koristi neki od debrida evo i jedan novi sto postavi @Teddy McDonald
"Stavi Jacketio, Comet..." sto napisa nidza nisam bas siguran da moze bez nekog debrid servisa al mozda gresim
Za HdHub ( tada trenutno bio u problemu ) sam sebe sam prijavio da ako mogu obrisu post 😁😉

Poslednja izmena:
Hvala, msm da sam resio za sada

Evo još dva komada za rezervu. Ne obiluju fajlovima ali nećete ostati uskraćeni šta god da izaberete od naslova.

1. Showbox
tutorijal:
1. Create an Account: Go to febbox.com and log in or sign up for a free account.
2. Open Developer Tools: Once logged in, press F12 on your keyboard (or right-click anywhere on the page and select Inspect).
3. Go to Storage / Application:
*If you are on Chrome/Edge, click the >> icon at the top menu and select Application.
*If you are on Firefox, click the Storage tab.
4. Find your Cookies: In the left sidebar, expand the Cookies folder and click on https://www.febbox.com.
5. Copy the 'ui' Cookie: Look at the table on the right. Find the row where the Name is ui. Double-click the Value next to it (it's a very long string that usually starts with eyJ...) and copy it.

2. 111477
Dosta je prostiji za instalaciju i zahteva samo TMDB api key.

@PeroS dakle, ako nisi "zaluđenik" i ne tražiš samo "niche" rezultate za gledanje, slobodno cepaj sa HTTP dodacima.

Stremio i dalje po meni najbolje radi i najpregledniji, barem na webos-u. Imam podesen Nuvio ali samo kao backup.

Nazad
Vrh Dno