TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 365
Radi Elementum i to vrlo dobro…
Opravili ga.Dali radi nekome TvVoo addon na Stremio?
Kod mene kada se to desi premotam malo u nazad (jedan klik "na levo") i zvuk se usaglasi.Stremio dugo koristim na Google tv i odnedavno imam problem sa kašnjenjem zvuka u odnosu na sliku na nekim novim serijama (Star city, Silo, možda i druge nisam sve proveravao), dok mi recimo neki stariji naslovi rade bez problema. Inače koristim free verziju addonsa, HD hub, Webstreamer, Torrentio. Nisam ništa menjao u podešavanjima Stremia ali ovo sa zvukom je strašno iritantno i jednostavno ne može da se gleda.
I ja imam hdhub i torrentio.Stremio dugo koristim na Google tv i odnedavno imam problem sa kašnjenjem zvuka u odnosu na sliku na nekim novim serijama (Star city, Silo, možda i druge nisam sve proveravao), dok mi recimo neki stariji naslovi rade bez problema. Inače koristim free verziju addonsa, HD hub, Webstreamer, Torrentio. Nisam ništa menjao u podešavanjima Stremia ali ovo sa zvukom je strašno iritantno i jednostavno ne može da se gleda.
I ja imam hdhub i torrentio.
Moze link od addona Webstreamer ?
This is the wayI ja imam hdhub i torrentio.
Moze link od addona Webstreamer ?
Mislim da je AIOStreams imao problema sinoć.Jel vam radi Stremio ?
Ni kod mene ništa bolje nije. Meteor jedan link od 1080p i PenguPlay par linkova od 1080p i 720p.Dahmer, Season 2 epizode 3, ne mogu link da nadjem trika nema
Meni npr ne izbacuje u stremthru torz. Za prvi link znam zbog čega (audio je isključivo na ruskom koji je na excluded u AIO), a za taj drugi već pojma nemam..Kod mene ima preko Torboxa.
Pogledajte prilog 546669
Valja li taj easynews? Vidim da u marketplace-u nude easynews, easynews+ i easynews++Ja se baš namučih da uopšte nađem seriju. 🤣 Izgleda da konkretno sa njom postoji neki problem, meni recimo Cinemeta katalozi u rezultatu pretrage ne nudi uopšte sezonu dva. U katalogu na TMDB imaju samo prvu sezonu pod tim imenom, a ujedno kao da znaju da su ostale povezane sa njom, pa bez obzira na pretragu ne daju uopšte rezultat.
DebridUI srećom lepo radi i dao je neke rezultate.
Odličan je za starije stvari i za bekap kad krene nešto da brljavi, pogotovo da se podeli na 2-3 čoveka. U zavisnosti od toga na šta se klikne, ume da bude sporiji od debrid rešenja, to mu je jedina mana (tipa remux fajl ume da otvara ihaj, ali kad ga otvori, posle radi bez problema).Valja li taj easynews? Vidim da u marketplace-u nude easynews, easynews+ i easynews++
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari