Imam gomilu, samo da ne obrišem neki koji mi treba, sumnjam na search and play.Neki "Catalog" ili slikaj koje sve addonove imas ili napisi
Imaš gomilu dodataka za kataloge ili za stream?Imam gomilu, samo da ne obrišem neki koji mi treba, sumnjam na search and play.
i jedne i druge, evo sad sam obrisao neke i više nemam na boardu popular i trending odmah ispod continue watching. Mogu li nekako taj redosled da namestim? Sećam se da je bio neki dodatak za to ali koliko sam ukapirao kad jednom to uradiš ne možeš više da menjaš, jedino sve ispočetka.
Hvala, snašao sam se nekako.
Uloguješ se sa Stremio nalogom i onda podesavaš po svom ukusu.
Probaj ove sa http PenguPlay , HDHub ... itd na par nazad stranica se dosta pisalo i ljudi su pisali ko trenutno najbolje radi od addona ako se ne koristi neki od debrida evo i jedan novi sto postavi @Teddy McDonaldMoze pomoc, od juce nikako da pustim nijedan sadrzaj na Stremio, samo ucitava beskonacno, menjao sam dns, ne koci ga antivirus niti ista slicno, obrisao kes, promenio podesavanja kesa i brzine dekodiranja, sve zivo nista... imam torentio, ali nemam rd, da li je problem u tome ili mozda nesto drugo
opensubtitles v3,opensubtitles pro, on bar meni prikazuje manje rezultata.Ima i community subtitles. Sam uradis upload titla ako ga nema na drugim izvorima i pojavi ti se u stremio.koji addon za titlove koristite?
Nehvala, a jel postoji neki način za titlovi . com a da se ne plaća?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari