Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trenutno ove ali gde sam obelezio crveno to cu uskoro da idem na Disable. StremThru Torz (sa Torbox) deluje da radi brze kao sto su ovde predlozili, ali samo sam na jednom filmu za sad testirao. (Debridio Scraper TB je test faza,mozda i to leti uskoro)
I dalje ne vidim šta ne radi MK2 odmah pustio, Euphoriu pustio da vidim na šta lici prvi link od 80gb s1 krenuo da skida ponovo kontam da je obrisan, drugi link odmah pustio.
Da ne bi otvarali novu temu, niti sam nešto vispren za tako nešto 🤣 postaviću kratak "set&forget" tutorijal, i unapred se izvinjavam moderatorima (obrišite ukoliko smatrate da treba).
Wuplay platforma namenjena isključivo za TV uređeja (i da se razumemo, nećete dobiti nikakvu "evoluciju").
Link za download (uključujući i kod): https://github.com/wuplayapp/wuplay-releases
Slobodno kopirajte manifest URL adrese od HTTP dodataka za stremio (HdHub i sl.), nakon što preko tv aplikacije i qr koda otvorite link na telefonu za konfiguraciju.
Za tittlove možete samo v3 verziju.
Sve ostalo je odrađeno od strane developera 😃
naslov teme je promenjen. ko sledeći bude pričao o drugim sličnim ili kakvim god programima, dobiće ban iz teme. otvorite temu za novi program, alternativu itd