Šta je novo?

Street Fighter X Tekken

Učlanjen(a)
26.08.2004
Poena
319
Najavljena pre par sati na Comic Con-u.

Also, Namco will be developing Tekken vs. Street Fighter, a different game with Namco developers heading the project.

Prikazani gejmplej trejler je Capcomova verzija igre u SFIV endžinu pa pretpostavljam da će Namcova varijanta biti 3D u Tekken 6 motoru.

Screenshots

xlogosmall.jpg

Street Fighter X Tekken Debut Trailer

[YOUTUBE]i9EpHRdlI3M[/YOUTUBE]

Gameplay trailer

[YOUTUBE]N6U7jZ-qMfI[/YOUTUBE]

Koje paljevine gledale ovaj gameplay trailer nemam reči :D

Nalozio sam se kao ovi likovi iz publike:) Jedva cekam da se ovo pojavi:):):)

Koje ste paljevine :) Nije SF vs Tekken, vec SF vs SF sa 'skinovima' iz Tekken-a :)

Nije bas tako, Tekken likovi imaju drugacije opcije na raspolaganju.
Kazuya moze da dashuje kroz Hadoken, recimo.

Aham... ali svejedno, dve igre sa totalno razlicitim sistemom borbe, ne znam.. da li stvarno ima potrebe za ovakvim igrama.. Znam da je to neizvodljivo, ali jedino bi imalo smisla da je stvarno SF vs Tekken, zadrzavajuci sistem borbe i jedne i druge igre, u jednoj..

Poslednja izmena:
2 igre je previse, jedna na kojoj bi zajedno radili i Capcom i Namco bi bio mnogo bolji izbor.

Pa nisu, to su 2 igre za dve razlicite gaming populacije.....
SF je jedno, Tekken drugo....
Ja biram Tekken (za razliku od Borisa) :d

Ma, Boris ne zna da izabere bolji fudbal, kako od njega covek da ocekuje da izabere bolju tabacinu :).

lol :) Da ne budem nepotrebno skroman, mislim da imam savrsen ukus :d Shvatice to jednog dana :)

Duze igram PES/Fifu od tebe, kao i SF/Tekken, tako da...

Sledeća igra u najavi PES vs FIFA :d

Šalu na stranu, jedva čekam da ovo izadjem pa da izmlatim ovog Borisa :)

Tekken i ping-pong FTW naravno ;)

Poslednja izmena:
Evo jos malo informacija:

http://www.andriasang.com/e/blog/2010/07/25/sf_x_tekken/

Najvazniji delovi:

...currently thinking about putting in the early generation characters from each franchise...

...the staff is thinking about making the game 2 on 2...

...The basics of 8-way lever and 6 button input system won't change...

...the target is to release the game two yeas after its announcement... :(

..The basics of 8-way lever and 6 button input system won't change...

Kao što reče Boris, ubacili likove iz Tekkena u SF svet, šteta, očekivao sam više od vrti ručicu za pola kruga levo-desno :(

Ne, znaci da je tvoj komentar o tome da cemo vremenom shvatiti ... aj necu da vredjam..

Sta se primas ***, sta neces da vredjas? :) Mislio sam da ce te vremenom shvatiti da imam savrsen ukus, zaebavam se, relax :)

Tooo, udri smarača po sred face.

Preslabo izgleda graficki... Takodje, ovaj mora da ga je udario levom rukom, a SS pokazuje desnom... Razmislite malo, ovako da ga je udario desnom u desni obraz je fizicki i glupo i tesko moguce...

Sta pricas bre ti :)

Samo kopira tvoju "nema dušu" foru :)

Mada, istina, pogledaj te zube, čak i ovaj smajli ima više tekstura za zube od SS → :d

Preslabo izgleda graficki... Takodje, ovaj mora da ga je udario levom rukom, a SS pokazuje desnom... Razmislite malo, ovako da ga je udario desnom u desni obraz je fizicki i glupo i tesko moguce...

Naprotiv, udario ga je desnom rukom iz okreta, njegova specijalnost ;)

Sacekacu NAMCO verziju igre, CAPCOM verzija izgleda dosta lose a i bolje tabacine pravi NAMCO :)

Nazad
Vrh Dno