veseliburek
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.10.2007
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 1800X + CM HyperTX3+
- Matična ploča
- Gigabyte GA-AB350-Gaming 3
- RAM
- 64GB (4x HyperX Fury HX432C16FB3/16)
- GPU
- Gigabyte GTX1070 8GB
- Storage
- Samsung 950PRO 512GB
- Zvuk
- Focusrite 18i8 + Kali LP6
- PSU
- Seasonic Focus Plus Platinum 750W
- Kućište
- NZXT H500i
- Monitor
- 3x Dell U2412M
- Miš & tastatura
- Genesis Thor 300 + Redragon M711
- Laptop
- Dell XPS 9570 + Macbook Pro 13 early 2012.
- Tablet
- iPad Pro
- Mobilni telefon
- iPhone 13 Mini
- Pametni uređaji
- bljak
- Pristup internetu
- Optički internet
ovako:
planiram da server iz profila najzad upregnem da stalno radi svoj posao, nabavio sam hard diskove, OS ću imati za par sati ali imam jedno pitanje:
imam PCI FM radio karticu za koju imam drajvere, ispravna je i tako to... OS će biti Windows Home Server a imam sledeću zamisao: želim da streamujem jednu radio stanicu kroz mrežu. Radio kartica (GemTek) ima neki svoj softver kojim reprodukuje zvuk sa line-ina ili mikrofonskog ulaza (kartica se poveže tako, "eksterno"). Da li može VLC ili neki drugi program da "pokupi" taj zvuk i to propusti kroz mrežu?
EDIT: pardon, ovo je trebalo u "Windows aplikativni softver", omašio sam temu na koju sam kliknuo...
planiram da server iz profila najzad upregnem da stalno radi svoj posao, nabavio sam hard diskove, OS ću imati za par sati ali imam jedno pitanje:
imam PCI FM radio karticu za koju imam drajvere, ispravna je i tako to... OS će biti Windows Home Server a imam sledeću zamisao: želim da streamujem jednu radio stanicu kroz mrežu. Radio kartica (GemTek) ima neki svoj softver kojim reprodukuje zvuk sa line-ina ili mikrofonskog ulaza (kartica se poveže tako, "eksterno"). Da li može VLC ili neki drugi program da "pokupi" taj zvuk i to propusti kroz mrežu?
EDIT: pardon, ovo je trebalo u "Windows aplikativni softver", omašio sam temu na koju sam kliknuo...
Poslednja izmena: