supermarkomare9
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.12.2016
- Poena
- 205
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 9 5900X + Phanteks PH14
- Matična ploča
- Msi Tomahawk B450
- RAM
- 4X8 GB Corsair Vengeance
- GPU
- RTX 4070 Super Gigabyte Gaming OC
- Storage
- 256GB M.2 Samsung + 1 TB SSD Samsung
- Zvuk
- Edifier R2000DB + Lucya DAC + Qed Profile 1
- PSU
- Corsair RM850X White
- Kućište
- NZXT Source 530
- Monitor
- LG 34GN850
- Miš & tastatura
- Corsair K70 MK 2 + Sabre Mouse
- Laptop
- MacBook Air M2
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 White - 512GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Potreban mi je neki streaming zvučnik za spavaću sobu, bitna stavka je da ne ide preko bluetooth-a. Trenutno imam Anker Soundcore 2 povezane u stereo i dosadno mi je da mi obaveštenja stužu na njih kao i pozivi dok svira muzika, i prenosni su i moram ih puniti što mi u ovom slučaju nije potrebno.
Bitna stavka je da je puniji zvuk od njih i da je opcija na sturuju direktno. Koliko sam video Ikea ima Symfonisk opcije u saradnji sa Sonosom od 120-200e, i oni su navodno od komponenti kao Sonos Play 1, koji se može naći polovan za 60-70e.
Nije mi bitno da je nov, može i polovan u okej stanju, što manje dam, bolje, jer je jedina funkcija da svira malo uveče pred spavanje.
Ima li šta bolje trenutno ispod 100e od matorog Sonosa Play 1?
Bitna stavka je da je puniji zvuk od njih i da je opcija na sturuju direktno. Koliko sam video Ikea ima Symfonisk opcije u saradnji sa Sonosom od 120-200e, i oni su navodno od komponenti kao Sonos Play 1, koji se može naći polovan za 60-70e.
Nije mi bitno da je nov, može i polovan u okej stanju, što manje dam, bolje, jer je jedina funkcija da svira malo uveče pred spavanje.
Ima li šta bolje trenutno ispod 100e od matorog Sonosa Play 1?