Šta je novo?

Strategije...

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ove RTStrategije nichu k'o "nove zvezde" city records-a. Moze li neko da mi preporuchi neku dobru poteznu strategiju (ne panzer klonove), i to neshto kao shto su Master of Magic, Master of Orion i slichno.

Ovaj Medival "total war" mi se uopshte ne svidja...

P.S. da li je istina da stize uskoro Master Of Orion 3!?

ha imamo isti ukus , bilo bi lepo da iadje taj master of orion 3.

Izasao je "Defender of the crown" digitally remastered. Elem, rimejk verzija cuvene strategije. Nije losa sve u svemu.

A imas poprilicno dobrih poteznih strategija. Imas serijale Heroes Of Might & Magic, Disciples, Age of Wonders, Jagged Alliance (sve navedene sa primesama upravljackih sim. i frp), zatim Etherlords, Europa universalis, a od starijih potrazi fenomenalni BIRTHRIGHT. Takodje Fallout - Tactics.

Heroes Of M&M su mi dosadili, Age of wanders takodje, JA sam obrnuo (1, 2, i sev onedodatke...)ni sam neznam koliko puta, Europa Universallis mi se nesvidja, ostalo sam takodje igrao... Jedino me interesuje mozda Fallout: Tactics. Koliko je slichan sa JA!?

Znam, sad ce neko reci, da mnogo njavim, ili da imam mnogo istanchan ukus....ctp; :D

A sta nije u redu sa tim Medieval-Total War ? Ja bas resio da posle 7-8 meseci uzmem jednu igru, i to bas nju...

Zorro je napisao(la):
A sta nije u redu sa tim Medieval-Total War ? Ja bas resio da posle 7-8 meseci uzmem jednu igru, i to bas nju...

Zeznuces se. U stvari neces, pod uslovom da te nece nervirati jedna katastrofalno optimizovana igra (znas kakvu masinu imam, a igra stuca u svim rezolucijama - uzas, odvratna optimizacija) i pod uslovom da nisi igrao Shogun Total War, jer je igra potpuno ista.

Medieval

Zorro je napisao(la):

Ma meni je to jako dosadna igra. Jako je loshe uradjen grafichki deo koji se igra potezno...Da je samo malo lepshe mapa uradjena, sa gradjevinama i tako to, a ne ko Risiko...

OK, ubedili ste me...Doduse, Zlico (od Opaka), ako se budemo vidjali u skorije vreme, i ukoliko posedujes igru u svojoj "dokumentaciji", podseticu te da je ipak poneses...

A Sudden Strike 1 i 2?

ZeeGerman je napisao(la):
Ove RTStrategije nichu k'o "nove zvezde" city records-a. Moze li neko da mi preporuchi neku dobru poteznu strategiju (ne panzer klonove), i to neshto kao shto su Master of Magic, Master of Orion i slichno.

Ovaj Medival "total war" mi se uopshte ne svidja...

P.S. da li je istina da stize uskoro Master Of Orion 3!?

Napisi oces li nesto anticko (1987-1990), nesto srednje (1990-1994), ili nesto novije (1994-1998), posto posle 1998 se nije pojavilo nista spektakularno.
Znaci samo naznaci period i zanr, i dobices reply.
Ha podseca me na MySQL, pu pu daleko bilo :)

Re: Re: Strategije...

laxduke je napisao(la):
Napisi oces li nesto anticko (1987-1990), nesto srednje (1990-1994), ili nesto novije (1994-1998), posto posle 1998 se nije pojavilo nista spektakularno.

Cuti, igrao sam sinoc na kratko Lords of The Rising Sun (AGAIN!), Populous, kao i MegaLoManiu ... :D

Feeling ...

Re: Re: Re: Strategije...

silverglider je napisao(la):
Cuti, igrao sam sinoc na kratko Lords of The Rising Sun (AGAIN!), Populous, kao i MegaLoManiu ... :D

Feeling ...
Emulator ili hardver.
Ako je emulator, nemoj da se zezas, nego se malo prosunjaj po DE i nadji Amigu 1200.
Bar oni toga imaju u izobilju.
Inace jedan izvod iz megalomanije "Power critical, auuu - boom :)"
I nemoj da saljes ninje na drugog lorda da ne padne jedan kikiriki :)

Re: Re: Strategije...

laxduke je napisao(la):

Pa ipak novije, a naveo sam (uglavnom) vece hitove koji me neinteresuju i koje sam pozavrshavao....

Shteta shto niko kasnije nije napravio igru tipa Conqueror A.D. 1086
Ne znam koliko vas se seca te strava igre, ali samo da je malo neko doradi....ehhrkk

Re: Re: Re: Re: Strategije...

laxduke je napisao(la):
Emulator ili hardver.
Ako je emulator, nemoj da se zezas, nego se malo prosunjaj po DE i nadji Amigu 1200.
Bar oni toga imaju u izobilju.
Inace jedan izvod iz megalomanije "Power critical, auuu - boom :)"
I nemoj da saljes ninje na drugog lorda da ne padne jedan kikiriki :)

Mislis krs od A1200 kakav si ti meni u BG uvalio (sa napajanjem od A600) ? :D

Ma naravno da vozim na native hardveru - mora da bude pravi feeling. Za mene kao matorog amigistu je to apsolutni must.

Glede Lordsa, naucio sam jos pre deset godina lekciju oko izbora Yoshitsunea ;)

Zorro je napisao(la):
OK, ubedili ste me...Doduse, Zlico (od Opaka), ako se budemo vidjali u skorije vreme, i ukoliko posedujes igru u svojoj "dokumentaciji", podseticu te da je ipak poneses...

Ja igre uopste ne kupujem, sve bacam na virtuelni.
A taj sam Virtuelni odmah obrisao :)

Nazad
Vrh Dno