Šta je novo?

strategija kupovine laptopa

Sexy-NOT

Cenjen
Učlanjen(a)
16.04.2012
Poena
180
Vidim da ste na temi kao preporuke kačili linkove sa raznih sajtova za prodaju.
Ja bih da pitam u vezi sa tim, koja je vaša strategija kupovine ? Gde/kada treba gledati da bi ulovio najpovoljnije cene ?
Ako sada ovog trenutka zaključite da morate da kupite nov (ne polovan) lap-top i hoćete da to uradite u narednih recimo 2-3 meseca, gde gledate, koji sajt, koji prodavac ?
Bliži se "novogodišnje" vreme, možda treba računati na neke popuste sa kojima bi cene kod zvaničnih prodavaca bile povoljnije ?
Ako na ovom forumu nije dozvoljeno davati takve preporuke (a valjda jeste kad već mogu da se kače linkovi sa KP oglasa), molim vas za preporuke putem privatne poruke.

mod: izdvojeno iz ove teme https://forum.benchmark.rs/threads/laptop-za-svakodnevni-posao-1-250e.483134/

Poslednja izmena od urednika:
Ja gledam na ekupi.rs...tamo uvek stizu noviji modeli i vecinom su jeftiniji od ostalih prodavnica, zato sto su online prodavnica i direktno iz magacina uzimaju robu...a taj magacin je isti kao i kod ostalih kompanija... :)

Koliko ja znam, na ovom podforumu jeste dozvoljeno, on je i namenjen savetima za kupovinu, pa su dozvoljeni i linkovi ka takvim ponudama.
Što se tiče gledanja cena novih laptopova na našem tržištu, počneš od sajtova eponuda i ev. itsvet, a kad ti se neki model učini primamljivim, onda je gugl tvoj prijatelj, suziš pretragu na naš region ili srpski jezik i potražiš da li u nekoj domaćoj prodavnici taj model može da se nađe i za manje novca, što ume da bude slučaj.
U pogledu novogodišnjih i crnopetkovnih rasprodaja, svi se tome nadamo, ali ovo vreme je neko iščašeno i pitanje je šta će uopšte biti u ponudi, a znajući naše trgovce, koliko će i ti "popusti" biti zaista popusti... Ali živ čovek se nada, šta ćeš... :)

Bonus: u pravu je kolega junik, ekupi ima solidnu ponudu laptopova, ali i oni su uvršteni uglavnom u pretragu na eponudi npr.

Ja gledam na ekupi.rs...tamo uvek stizu noviji modeli i vecinom su jeftiniji od ostalih prodavnica, zato sto su online prodavnica i direktno iz magacina uzimaju robu...a taj magacin je isti kao i kod ostalih kompanija... :)
Jesi li kupovao nešto ovako (skupo) preko tog sajta ?

Uzeo pre par godina laptop od 50k dinara, posle uzeo jos jedan za 100k dinara i kasnije jos jedan za 70k dinara...sve kul... :)

Takođe, uzeo lt za 80k i ssd 8k, sve super, za sad nisam reklamirao pa ne znam za taj deo. Ali cena je bila daleko jeftinija od drugih, gotovo neverovatno jeftinija

Vrh Dno