Šta je novo?

Straight Power BQT E8-700W

Evo nešto o njemu sa njihovog sajta. link

Ništa... :)

Jedino da se McSteel javi, on će to najbolje da ti objasni, kako pozitivno - tako i negativno o njemu. :)

U pitanju je solidna FSP platforma, koja je rađena posebno za Listan/BeQuiet!

Kad kažem solidna, mislim na double-forward + DC-DC, 80+ Silver (koji lagano doseže), ~2% regulacija na 12V, ~2,5% na 5V, ~4% na 3,3V i ~2% na 5VSB. Ripple ide do oko 20 mV za 3,3 i 5V, a do oko 60 mV za 12V granu. Koristi SilentWings vent, koji je izuzetno tih, i ima dovoljan protok da lepo ohladi napajanje. Kućište je odlično, i u pogledu estetike, i završne obrade. Zamerka ide na izbor kondenzatora (CapXon primar, Teapo, OST i CapXon sekundar), mada, s obzirom da su radne temperature unutar napajanja relativno niske, morali bi da potraju bar 4-5 godina...

Bilo bi lepo da se FSP malo više potrudio oko ove platforme (ironično, oko one za E9 su još više usrali motku), s obzirom na to da je BeQuiet! odradio odličan posao sa kućištem, ventom i kablovima/konektorima...

Bilo bi lepo da se FSP malo više potrudio oko ove platforme (ironično, oko one za E9 su još više usrali motku), s obzirom na to da je BeQuiet! odradio odličan posao sa kućištem, ventom i kablovima/konektorima...

Zar E9 serija nema GOLD sertifikat i 5 god garancije ? O ovom napajanju pricam BQT E9-700W http://tinyurl.com/7g6fe2m

Ma, ona (E9) je labavo bazirana na Aurum platformi, i ima užasnu regulaciju i visok ripple/noise, a košta osetno više...
Električno gledano, E8 je dosta bolji.

Da li neko mozda zna nesto o ovom napajanju.....?
Ja sam imao E7 550w,nisu losa i danas radi kod rodjaka,samo im cena malo veca,jedina serija sa 5god garancije je Pro P10,
A pre ih je pravio ToPower.

Nazad
Vrh Dno