Ja sam pisao logittechu i pozalio se na kvalitet stopica na MX Revolution misu jer ipak je skup, i dobio sam kovertu sa kompletom novih teflonskih za 7 dana na kucnu adresu, tako da mogu uputiti samo pohvale za podrsku.
Evo da updateujem - kontaktirali smo Logitech direktno, popunili sve sto treba, poslali sve fotke misa i fotke svih serijskih brojeva, garancije i sl (sve sto su trazili, jel) i evo, bas pre neki dan stigao paketic na kucu :banana: - poslali ljudi novi mis, uz izvinjenje za eventualne neprijatnosti usled koriscenja onog prethodnog koji se oljustio k`o banana :S: U svakom slucaju, svaka cast ljudima iz Logitecha na ovako profesionalnom pristupu
![]()
a uneo sam sve sto su traziliDear Mr. xxxxxxx
Thank you for contacting Logitech Customer Care.
I am really sorry but when I was to process your replacement glide pads for your G5 mouse I found out that we do not have any replacement center in your country. I am really sorry but there is no way I can send you the replacement parts. If you have any relative living in U.K. then, I can just send the parts to them.
If you have any other concern regarding your product, feel free to email us back. You can also visit our website at www.logitech.com.
Kind Regards,
Kim Magno
Logitech Europe SA
European Customer Care
Customer (nenad xxxxxx) 13/03/2010 02.24 AM
Thank you for prompt reply!
1. model : M-UAH113A (the blue one)
2. pid : xxxxx
3. p/n : xxxxx
4. address :
Nenad xxxxx
xxxxxxxxxx
11000 Beograd
Serbia
phone : xxxxxxxx
5. purchased on June 04, 2009
Atom Computers, Beograd, Srbija
Kind regards, Nenad
ne znam, ovo je odgovor koji sam ja dobio:
a uneo sam sve sto su trazili
pa ako ste drugim putem dosli so zamene, mozete i da podelite nacin sa mnom :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari