Šta je novo?

Stole i bradilko

Re: Re: Re: Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stoj

Stevs je napisao(la):
Skini MP3 fajl na drugom linku odozgo i odslušaj ga i sve će ti biti jasnije...
uh, da ti nije malo mnogo 128kpbs/44kHz/stereo za telefonski razgovor, stevs? kokni ga najbolje u real audio (~6kpbs), iznenadices se koliko je mali fajl, a dobar kvalitet. sigurno ce mnogo vise ljudi da ga skine! :wave;

ps. eh, sad vidim da ti nigde ne kazes da si deo stojanshipa. :) tako da ceo savet vazi samo ako imas veze s ljubiteljima... :D

Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stojana Jevrića

Bahati [SiD] je napisao(la):
evo okacio sam i ja ovo sto mi se motalo po kompu. :D
www.ajdapisas.tk

Inače "Aj' da pišaš!" kako ga ti nazivaš je čuvena kaseta snimljena negde početkom devedesetih u Kragujevcu. To smo svi kao klinci slušali i prepričavali:)

Jednom prilikom sam ovde u Krusevcu, u komisluku kod drugara slusao jednu kasetu sa tim snimcima, uz pivce i meze (bili smo komirani, tako da se i ne secam najbolje sadrzaja, ali znam da se spominjalo neko ulje za 3 dinara...To je to sigurno, bila je i baba...) pokidali smo se od smeha...Sada skidam ove fajlove sto je Bahati linkovao :)

Bas sam se skoro cuo sa tim drugarom, pa cu da mu pustim ove fajlove kada bude dosao kod mene da mu narezujem neke diskove, on ce se pre setiti da li je to taj snimak.

Stevs, ajde ako nije problem malo smanji ovaj fajl od 17 mega pa da skinemo i to.

Re: Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stojana Jevr

Stevs je napisao(la):
Inače "Aj' da pišaš!" kako ga ti nazivaš je čuvena kaseta snimljena negde početkom devedesetih u Kragujevcu. To smo svi kao klinci slušali i prepričavali:)
meni je neko pomenuo da je poreklom iz kraljeva (mog zavicaja :D), ali i ja verujem da je iz kg-a. nego, da nemas ti ili neko koga znas, ostatak materijala? bilo bi lepo da nabavimo sve i spasemo od truljenja po nekim kasetama.

ps. uskoro cu da postavim parce za koje se ja i ortaci godinama koljemo sta kazu. stavicu i neki mini forum ili guest book da svi kazu sta misle. :D

delimir je napisao(la):
Stevs, ajde ako nije problem malo smanji ovaj fajl od 17 mega pa da skinemo i to.

Čim uhvatim vremena smanjiću mada veruj mi vredi svakog MB skidanja:) BTW: Probaj ako možeš da nabaviš original kasetu (tu koju si slušao) pa da sve to prebacimo u MP3. Kaseta u originalu ima oko 40Mb, jedna devojka se javila iz Austrije i obećala da će da je pošalje ako nađe kasetofon da presnimi.

Re: Re: Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stojana

ps. uskoro cu da postavim parce za koje se ja i ortaci godinama koljemo sta kazu. stavicu i neki mini forum ili guest book da svi kazu sta misle. :D

Ja imam Mp3 fajl od 66MB na kome bi trebalo da je cela kaseta. Koju ti verziju imaš? Bilo bi lepo ako bi se neko javio i rekao da ima Indexovo radio pozorište i njihove čini mi se tri kasete drndanja ljudi telefonom (hexoral, pomorandze, piši Dragane, dalape itd.)

Re: Re: Re: Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stoj

Stevs je napisao(la):
Ja imam Mp3 fajl od 66MB na kome bi trebalo da je cela kaseta. Koju ti verziju imaš? Bilo bi lepo ako bi se neko javio i rekao da ima Indexovo radio pozorište i njihove čini mi se tri kasete drndanja ljudi telefonom (hexoral, pomorandze, piši Dragane, dalape itd.)
kol'ko minuta? ja imam 50+...

Mnogo je to veliko da bi se skidalo sa neta... Jel ima neko rezac? Ja imam, al imam samo 10 minuta snimka...

Mnogo je to veliko da bi se skidalo sa neta... Jel ima neko rezac? Ja imam, al imam samo 10 minuta snimka...

Stevs, zaboravio sam da napisem. Skinuo sam ovih 17 mega i to je to sto sam slusao pre godinu, dve kod drugara. Onje dolazio neki dan kod mene, i rekao sam mu za te snimke i potvrdio mi je da je to bio Stojan :) Ima kasetu, samo je problem sto sam ja cesce u Beogradu nego u Krusevcu...Videcu da uzmem, ali je los snimak (ili je krcalo zato sto je u pitanju snimak telefonskog razgovora). On valjda i zna te likove koji su snimali sve to.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i pso

Stevs je napisao(la):
aj ako nekad budes prolazio mojim krajem javni se da obavimo presnimacinu. :D
ps. za uzvrat dobijas link na mom izuzetno posecenom (cak 100+ :d) sajtu! ;)

Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stojana Jevrića

Stevs je napisao(la):
Udruženje poštovalaca lika i psovki Stojana Jevrića:

http://stojan.web1000.com/

Malo da se smejete, a možda i učlanite:D

Da li je istina da je doticni lik provokator na kraju cele price zaglavio u zatvor, tj. da je istina dolijao :)

Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stojana Jevrića

skroller je napisao(la):
Da li je istina da je doticni lik provokator na kraju cele price zaglavio u zatvor, tj. da je istina dolijao :)

ja sam cuo da ih je stojan pre toga smestio u tvorza, pa su ga oni radi osvete jahali preko telefona :hump:
:d
valjda su oborili neku ogradu, a stole i bradilko ih tuzili ili tako nesto...O:)
anyway, mozda je samo trac, nemam pojma..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i

aj ako nekad budes prolazio mojim krajem javni se da obavimo presnimacinu. :D
ps. za uzvrat dobijas link na mom izuzetno posecenom (cak 100+ :d) sajtu! ;)

Dogovoreno:) Ako hoces mogu da ti ostavim na akdemskoj pa ga skini ako imas pristup naravno akademskoj:D

Evo ljudi zbog mnogo poseta napravio sam novi sajt sada imate i guest book da ne bih odgovarao na 50 mailova dnevno...Da podsetim ko ne zna za Bradilka i Stojana da su to najlegendarnije telefonske *******cije u istoriji ! Ko je cuo za njih sve mu je jasno i vec place od smeha.Ajd pa javite jel vam se svidja.
http://stojan.web1000.com :D

Re: Re: Re: Udruženje poštovalaca lika i psovki Stojana Jevr

petri je napisao(la):
ja sam cuo da ih je stojan pre toga smestio u tvorza, pa su ga oni radi osvete jahali preko telefona :hump:
:d
valjda su oborili neku ogradu, a stole i bradilko ih tuzili ili tako nesto...O:)
anyway, mozda je samo trac, nemam pojma..

Verzija koju sam ja cuo je da je tip bio sa Stoletovom cerkom, a kada su raskinuli on je nastavio da je zove. E, posto se uglavnom Stole javljao na telefon, tipu je on postao mnogo zanimljiviji od ribe tako da je Stole zauzeo njeno mesto u njegovom srcu (al sam ga srocio). (D) Takodje, prica koju sam ja cuo kaze da je tip na kraju zavrsio u zatvoru a kad je izasao iz istog na pitanje sta namerava sad da radi odgovor je bio "Pa da zovem Stoleta, naravno":D

ee deco moja..

sve su ovo sami amateri za izvesnog zorana romske nacionalne pripadnosti iz zajecara..!!

ko je to slusao ... :)

Cuo sam ja za toga Zorana ako je to to. Verziju koju sam ja cuo: neki tip je non stop zvao tog cigu i :hump: mu sve po spisku, a zenu najvise.
Da li je to to ? Ako jeste da li zna neko gde ima da se skine ? :wave;

Nazad
Vrh Dno