Šta je novo?

Stole i bradilko

Glupo pitanje ali...

Znali se iz koga grada su doticni likovi:hump:

delimir je napisao(la):
http://aurora.ekof.bg.ac.yu/~delimir/files/stole.wma

Evo ga Stole od preko pola sata. Uploadovao sam ga kod mene na server i u WMA formatu je. Malo je "pretumbano" jer sam spajao dva fajla, ali je kvalitet je OK, a duzina je oko 1.7 mb :) Znaci moze da se slusa i direktno sa servera kome se ne skida...

E Delimire obradovao sam se ko malo dete(D)

btw: Jel imas dva odvojena dela manje kompresovana? Ako imaš sačuvaj ih pa ćemo nekako da se dogovorimo oko razmene...

Stevs je napisao(la):
E Delimire obradovao sam se ko malo dete(D)

btw: Jel imas dva odvojena dela manje kompresovana? Ako imaš sačuvaj ih pa ćemo nekako da se dogovorimo oko razmene...

Imam 2 x 18 mega, nije na njima zvuk bas mnogo bolji...

Ovi fajlovi u real media formatu sa http://stolevole.4t.com sadrze i neke delove kojih nema u ovih mojih 30 min, ali je snimak dosta los.

Stevs je napisao(la):
Jel mogu da ti ostavim ftp na akademskoj da mi uploadujes?

Ne mogu da uploadujem toliko...Mogu da ti posaljem CD, ako stignem sutra da narezem pre nego sto odem za BG, pa cu da ti pustim PM da sam narezao (da mi das adresu) i poslacu ti iz Beograda.

delimir je napisao(la):
Ne mogu da uploadujem toliko...Mogu da ti posaljem CD, ako stignem sutra da narezem pre nego sto odem za BG, pa cu da ti pustim PM da sam narezao (da mi das adresu) i poslacu ti iz Beograda.

Vazi nije frka da mi saljes posalcu ja nekog iz BG-a da to pokupi:) Jos kad bi se samo našli delovi koji postoje u onim rm fajlovima a nema ih u ovih 33 minuta pa da kompletiramo sve:)

Stevs je napisao(la):
Vazi nije frka da mi saljes posalcu ja nekog iz BG-a da to pokupi:) Jos kad bi se samo našli delovi koji postoje u onim rm fajlovima a nema ih u ovih 33 minuta pa da kompletiramo sve:)

Da, recimo u ovim RM fajlovima postoji i deo kada Stoletu cestitaju novu godinu uz lepe zelje :p :D itd...

Moze to sa SoundForgeom da se sve lepo slozi u jedan fajl, pa se posle Windows Media Encoderom kompresuje u WMA i uploaduje na server.

Kod mene u ovom fajlu nije lepo hronoloski poredjano, jer na pocetku Stole kaze da ga ovaj deronzira na poslu, a tek posle se cuje nacin na koji su ovi likovi dosli do njegovog broja telefona na poslu.

Takodje i situacija kada se ovaj lik (ne mogu da se setim kako se zove, rekao mi je drug...) predstavlja kao Stoletov drug Gojko iz Krusevca ide posle Stoletovih psovki na racun Gojka i Vojka :)

Ako se vec pravi kolekcija imam i ja da prilozim Micu Jovica.:beat:

Vrh Dno