Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Na kom sajtu moze nesto da se zaradi. Bio sam na velikom broju sajtova raznih tipova, posaljes im super fotku, oni odbiju, posaljes im neku losu, oni prihvate ??? Nesto citah po forumu da je Shutterstock dobar i da se dobar deo fotografija odmah proda, njega jos nisam probao, sta mislite o iStockphoto i fotolia ? Jos sam pocetnik . I kako na tim sajtovima prolazi Abstract art. Unapred zahvalan !
Pa ako tek pochinjesh, ja bih ti preporuchio da krenesh odavde; zato shto prihvataju sve, manje-vishe. Na Shutterstock-u ljudi dobro zaradjuju, ali tamo morash da prodjesh onaj prvi krug, da ti prihvate fotografije (chini mi se 7 od 10 prvih). Koliko sam chuo, Fotolia je dobra isto, iStockPhoto mnogi kritikuju.
Shto se "Abstract art-a" tiche, ljudi koji prodaju uglavnom savetuju da se prodaje neshto shto je 'open for interpretation', tako da mozda i nije loshe probati i sa tim. Mada, svashta se prodaje, otidji na Shutterstock i izaberi da ti poredja slike po 'most popular' pa vidi.