Šta je novo?

Sto za kompjuter!

• Začetnik teme Začetnik teme marin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

marin

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Nasao sam jedan sto u nekom od silnih reklama, ali pored toliko truda oko uredjivanja dizajna reklame i sta ti ja znam cega sve ne, nisu napisali gde ima da se kupi!? Mislim, napisali su oni jedno 20 radnji sa kompjuterskom opremom, al' svi znamo da ce se MOZDA u samo jednoj naci sto. Kada sam ukucao njegovu oznaku na internetu, izasl'o mi sve sem Beograda, a mora da ima i kod nas!

Zasto sam zapeo toliko za ovaj sto? Pa, zato sto je najjeftiniji (2800din), crn i najlepsi. Forma ideale ima nesto, ali to je skuplje i deluje bedno (video uzivo, 3900din).
Ovaj sto je za moj drugi racunar, sto znaci da ne mora biti naj naj, nego samo za povremenu upotrebu, ali mora odgovarati ambijentu. Odgovaraju mi crna/siva/srebrna varijanta, moze i drvo/metal/staklo... I sto prostije to bolje - nerviraju me one nadogradjene "police" za cd-ove, dodaci za stampace i PALCE! Daj mi, bre, da stavim monitor na sto, daj "fioku" za tastaturu i cao!

Eto, ako neko ima nesto da predlozi sta da kupim, nek' javne ovde. Nema nijedne teme o ovome, a sigurno nas ima koji nabavljamo ili treba da nabavimo normalan sto za komp.

Evo slike stola koji je broj jedan za mene i za te novce! Doduse, postaje no.1 kad mu iscupam onaj bocni nosac za kuciste!

Prilozi

• Sto za racunar MX-001 metal-drvo1.webp
    Sto za racunar MX-001 metal-drvo1.webp
    4.2 KB · Pregleda: 3,637
Poslednja izmena:
2800 na papiru, i lep na oko vidjen u oglasu 😉
Imas bukvalno istih da nadjes na svakom cosku za tu neku kintu, ili je ovaj poseban primerak pa se bolje klokuje 😉 :d
Ima komsija isti maltene samo beo ( socijalni ) i ako ti nesto pomaze da ublazi bol....skripi na svakom cosku..

Hm... Ne valja? Ma, to je kad tvoj komsija ima beli! Ovaj crni je bolji sto puta! 🙂

***e, jel' moguce da je toliko los? Deluje kao stena🙂 zbog tog metala i da bas nece nikad da se rasklima kao sto bi mogao univer 16mm (forma ideale).

Nisam ga nesto nalazio, mada sam obisao samo 4-5 mesta, ono sto mi je usput. Bogati, kad sretnes komsiju, ako se setis i nije ti tesko, pitaj ga gde ga je kupio i za utiske, a ako je stvarno toliko los, onda nemam pojma sta da radim🙂 Ne daju mi se pare sad jos i za sto.. Dao sam vec puno za komp, znas kako je🙂

Nemam pojma gde ga je uzeo ali prakticno je copy-paste, ko ovaj izgleda.
Pitacu sutra, ali ne zaboravi ima ga vec nekoliko meseci, u pocetku je i njegov bio kako reci.."rock solid" a sad vec kad se malo mrdne zaskripe srafovi, ali ako ga ne mrdas nije frka 😀

Poslednja izmena:
Isti ovakav,samo sa js dodataka imas u formi ideale u Bulevaru Kralja Aleksandra, ja kupio pre neki dan!!!

Cena je izgleda svuda oko 3000din. Ma i ja razmisljam da ga uzmem, deluje lepo na slici ovaj crni.

Proki, kakvi su utisci? Jesi zadovoljan? Jel' skripi kao komsijin?🙂

zaboravio sam da se zahvalim...
pa, hvala za info!🙂

Poslednja izmena:
Ljudi idite na stovariste plocastih materijala, neka vam iseku tri ploce i neka vam ABS-uju, sklopite te tri-cetiri ploce kuci i imate sto od 2m sirine. Ovi jesu pristupacni ali je sve to malecko, nije bas najprakticnije resenje...

obi_van, ma pravo ti kazes, nego meni bas odgovara da bude mali, taman za kompjuter. Posto imam vec jedan radni sto i racunar, ovo mi je samo za drugi komp, pa taman treba da bude samo za njega i da se uklopi. Inace si upravu !

Ja nasao i narucio. Bilo mi je ispred nosa, a nisam ni znao🙂
Video sam na nekim drugim stolovima istog proizvodjaca da nekako los finis imaju. Ona traka sto je lepe(kant traka valjda) ume da bude krzava i da "predje" ivicu stola. Pretpostavljam da ima jos nekih propusta i da ce tako biti i sa mojim stolom kada stigne, ali se nadam da ce ipak biti dobar. Inace, to se pravi u Cacku, odatle narucuje prodavnica, a nasao sam na internetu jos neko mesto van BG. Ustvari, mozda se ne pravi uopste u Cacku, nego im tamo kinezi dostavljaju 🙂

Nazad
Vrh Dno