Šta je novo?

sto je YUBC postao takav KRSH?

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Meni i ortaku nenormalno puca veza, samo posle 5 min stane protok i tras - diskonektuje se!
Onda, uvece od 9 do 2 ujutru ne moz' da se dobije veza pa da se ubijes!

Ali zanimljivo da meni nekako radi na XP-u (i to Home)... dok na ME nece nikako.. FX

Da li jos neko ima ovakva iskustva sa YUBC-om, koji su nekada bili najjaci ISP u BG-u.

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Meni i ortaku nenormalno puca veza, samo posle 5 min stane protok i tras - diskonektuje se!
Onda, uvece od 9 do 2 ujutru ne moz' da se dobije veza pa da se ubijes!

Ali zanimljivo da meni nekako radi na XP-u (i to Home)... dok na ME nece nikako.. FX

Da li jos neko ima ovakva iskustva sa YUBC-om, koji su nekada bili najjaci ISP u BG-u.

Od kako su uveli link od 34 Mbps po meni rade sve gore i gore.

pozdrav

Bojim se da su vam sve su to "lokalizovana" desavanja sa centralama i vezama...

Godinama sam kod YUBC-a i ne vidim nikakve promene, sem redovnih sitnih varijacija u rasponu od odlicnog do vrlo dobrog.
Bio je problem samo pre par godina kad su se selili na sadasnjiu lokaciju, par meseci nije bilo dobro, dok valjda nisu ponovo "podesili" opremu

Evo upravo dok ovo pisem, ide mi i download brzinom od oko 5-6kb/s...veza ne pamtim kad mi je pukla, svega par puta u poslednjih godinu dana od kada imam flat rate kod i to samo zbog izvesnog problema kod njih vezanog iskljucivo za flat (veza se prekine kod user-a a na serveru ostane ukljuceno, kao da sam jos uvek na vezi...).

U navedenom periodu se veza zaista jako tesko uspostavlja, ni u periodu 12-16h nije bas cvecka...ja pustim na redial sa intervalom od 1s i nakon 10-20 okretanja obicno uspe...previse usera, za dobrog konja se daleko cuje !
Ali glavno je da cak i u tim uslovima i u tom periodu, kad se nakacim - protok je deset puta bolji nego kod "nekih" provajdera s kojim uspostavljam vezu iz prve u bilo koje doba dana...tako da se isplati pomuciti se !

Kao shto reche drapin, sve zavisi od lokacije...
Iz mog iskustva, jedino na YUBC imam konstantan download 0d 5.7 kbps, nema pucanja veze. Jedino shto se konektujem iz 10 puta....

Ja sam vec 1-2 godine na Yubc-u i zadovoljan sam vezom i uslugom, cesto igram na njihovom UT serveru i uglavnom ja imam najbolji ping.

Jedina zamerka je tesko dobijanje veze u vecernjim satima.

Ma ljudi ja sam kod YUBC od 98/99 godine... i uvek su bili vise nego OK (sto se tice veze)
Pre par dana izgleda da je zaista bilo neasto do lokala.. odnsno do krdze od analogne centrale. FX
Sad sam se iz WinME-a nakacio i veza izuva!
Ali to i dalje ne objasnjava kako u istom periodu kada WinME i centrala ne rade nikako, WinXP radi normalno?!
:(

hmmmmm

Ja neznam za vas, ali meni u poslednje vreme nikad jace nerade provajderi, imam staru centralu [47...] i veza mi je evo bas sinoc bila 44.000 DA NEVERUJES
ali to je bilo na sezamu, a na yubc-u mi je prosle godine dola 48, to mi je najvise do sada sto mi je bilo [rekordna veza]
toliko od mene, znaci nesto je do tebe ili tvoje centrale...
yubc je ok!

Re: hmmmmm

Zombi je napisao(la):
Ja neznam za vas, ali meni u poslednje vreme nikad jace nerade provajderi, imam staru centralu [47...] i veza mi je evo bas sinoc bila 44.000 DA NEVERUJES
ali to je bilo na sezamu, a na yubc-u mi je prosle godine dola 48, to mi je najvise do sada sto mi je bilo [rekordna veza]
toliko od mene, znaci nesto je do tebe ili tvoje centrale...
yubc je ok!
Mislis da je to pravih 44000? Ni slucajno! Ja se normalno kacim na 48000, 41000.. a isto mi sljaka veza kao kada sam na 31200 ili cak 28800!
To modemi (win narocito) znaju da baronisu...

Apsolutni maximum "analogije" je nekih 3,5 - 4KB /sec

pa znam za to, ali ti mi objasni kako mi je download dosao na 4.9???

Zombi je napisao(la):
pa znam za to, ali ti mi objasni kako mi je download dosao na 4.9???

Cuda se, ipak, desavaju

Re: Re: hmmmmm

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Mislis da je to pravih 44000? Ni slucajno! Ja se normalno kacim na 48000, 41000.. a isto mi sljaka veza kao kada sam na 31200 ili cak 28800!
To modemi (win narocito) znaju da baronisu...

Apsolutni maximum "analogije" je nekih 3,5 - 4KB /sec
Ne mesajte zaista prijavljenu brzinu "kacenja" sa protokom !

Ja se redovno kacim na 52000, a protok moze pritom da bude i 0Kb/s !

Ta cifra ne znaci mnogo, vise je samo indikacija sta moze da se desi sa protokom, jer ako se konektujes recimo na 14000 ili 28000, logicno je da ne mozete ocekivati teoretski maksimalni protok...

Inace maximum 4Kb/s malo morgen: meni je na YUBC-u, u toku noci, na staroj 62 analognoj centrali, sa starim Lucent-om konstantni protok pri download-u preko 6Kb/s. Provereno svim metodama. :)

Re: Re: Re: hmmmmm

drapin je napisao(la):
Inace maximum 4Kb/s malo morgen: meni je na YUBC-u, u toku noci, na staroj 62 analognoj centrali, sa starim Lucent-om konstantni protok pri download-u preko 6Kb/s. Provereno svim metodama. :)
Kao sto rece gladiac, cuda se ipak desavaju.

Vrh Dno