Šta je novo?

Stize GlacialTech!

• Začetnik teme Začetnik teme Ashley
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ashley

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
22.02.2001
Poena
620
Samo da vam javim da ce uskoro poceti zvanicna distribucija GlacialTech kulera u Jugoslaviji. So, svi vi koji trazite besumne kulere visokih performansi, strpite se jos malo pa cete uskoro moci da nabavite po vrlo povoljnim cenama (koje bi trebalo da budu prilicno nize od konkurentskih proizvodjaca) kulere jednog od najboljeg, ako ne i najboljeg svetskog proizvodjaca. Do kraja leta izlazi novih 15 modela, sto besumnih, sto tihih, sto onih namenjenih overkloku. Zanimljivo je da postoji serija tihih i besumnih kulera. Imam pred sobom ove iz serije tihih, i apsolutno se ne cuju sve dok ne stavis uvo na par cm od ventilatora. Ovi besumni se verovatno ni ne cuju.

Evo i linka na Digit-Life uporedni test 65 modela kulera, gde je GlacialTech iza sebe ostavio mnoge modele poznate po svom besumnom radu i visokim performansama:

http://www.digit-life.com/articles2/cooling-systems/socketa-coolers-massive-shootout-feb2k3-part5.html

Tesko da su bolji od jednog Thermalright-a, Zalman-a ili Swiftech-a, al' ajd da vidimo i to cudo.

Alexandar je napisao(la):
Tesko da su bolji od jednog Thermalright-a, Zalman-a ili Swiftech-a, al' ajd da vidimo i to cudo.

ih sad i ti...trebalo bi da budemo srecni ako ni zbog cega, onda bar zbog bolje snabdevenosti naseg trzista. Jednog dana ce i Thermalright i swiftech poceti masovno da se uvoze. u svakom slucaju pozdravljam ovakve akcije.

Posedujem Igloo 2410 , i moram reci da je odlican . Kada ga vidite ne mozete da verujete da moza da ohladi toliko koliko uspeva , a uz to se i jedva cuje , sum 26 db a uz to hladi mog palomina 1600 + . Treba da nabavim model koji je jos tisi , 19 db .
pozdrav

Meni je lik iz GlacialTech-a rekao da ce se reviewer-i iznenaditi kako kuler koji je iskljucivo od legure aluminijuma bolje hlade nego mnogi modeli sa bakarnim jezgrom. Videcemo, valjda ce uskoro biti test na Benchu...

Imaju solidnu konstrukciju, thin fin dizajn koji povecava disipacionu povrsinu, mada sam malo skeptican prema tvojim recima da su najbolji na svetu, bez lose namere. Iskreno, jedva cekam test.

Ashley odma' da mi ostavis jedan Silent Breeze 462! Ostalim za info, GlacialTech spadaju zaista u prvu ligu coolera, nisu za extremni oc ali su za sve ostalo apsolutno sjajni! Uostalom koliko vas zna za firmu koja 24-tvoro karatnim zlatom presvlaci tela coolera!

Marti Misterija je napisao(la):
Ashley odma' da mi ostavis jedan Silent Breeze 462! Ostalim za info, GlacialTech spadaju zaista u prvu ligu coolera, nisu za extremni oc ali su za sve ostalo apsolutno sjajni! Uostalom koliko vas zna za firmu koja 24-tvoro karatnim zlatom presvlaci tela coolera!
aopen! 😉 i ona njihova cuvena ploca koja na north bridge-u ima pozlacen hladnjak. posto mi jos stoji (bilo mi zao da je prodam), ima da nabavim taj glacial i napravim pravu pimp konfiguraciju. 😀

Bahati [SiD] je napisao(la):
...
aopen! 😉 i ona njihova cuvena ploca koja na north bridge-u ima pozlacen hladnjak. posto mi jos stoji (bilo mi zao da je prodam), ima da nabavim taj glacial i napravim pravu pimp konfiguraciju. 😀
.. jos da odneses limariju da ti se udari pozlata!!! "sirok osmeh zlatan zub..." :mrgreen: :mrgreen:

Marti Misterija je napisao(la):
...

.. jos da odneses limariju da ti se udari pozlata!!! "sirok osmeh zlatan zub..." :mrgreen: :mrgreen:

🙂 🙂
K'o što je svojevremeno vlasnik jednog od domaćih operatera mobilne telefonije posrebrivao Nokije :mrgreen: :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno