Agilni je napisao(la):Ne bih se slozio sa Saletom. Istina, Still Life je generalno nesto laksa od Syberie II, na nivou "keca", ali ipak sadrzi dva-tri problema koji su bili ipak nesto tezi od proseka. Ili sam mozda samo ja u pitanju, nije mi lezalo... nebitno. Uglavnom, utisci su svih da Still Life ima nekoliko poprilicno teskih zagonetki i tu se slazem.
Atmosfera je fenomenalna, grafika na nivou Syberie, ako ne i bolja na pojedinim mestima. Jedino sto je rezolucija 800x600, pa su likovi malo krzavi. Lokacije zato izuvaju.
Prica? Odlicna! I jedna i druga, posebno ona u Pragu, iako je na pocetku smarajuca.
Ono sto je smorilo, a mozda je bilo i ocekivano nakon naglo prekinute (prve) Syberie je to sto je nastavak sasvim izvestan. Zapravo, cak i igre koje su naglo prekinute kao i ova odaju neki osecaj zadovoljstva kada zavrsis, ovde je sve nekako nedoreceno. Ako je bas neophodan nastavak, onda je prica mogla barem biti nekako "stand alone".
Zbog svega navedenog, moja preporuka je da se igra obavezno odigra, ali tek po izlasku drugog dela.
Da to je bio jedan od zamornijih delova u igri i to ne zbog svoje tezine vec upravo zbog ''tajminga''. Samo jos da dodam da nisam rekao da je igra prosta i da se svi problemi resavaju iz ''cuga'', vec da su razumni, a moj utisak je da je za nijansu ''laksa'' od Syberie II (ima neuporedivo manji broj nebuloznih problema)Agilni je napisao(la):Da, obijanje brave je bilo zeznuto, ali najvise je smorio robotic. Iako ne toliko tesko, ubio me je pogresan tajming. Pokusao sam nekih 153 puta da bih uspeo![]()
borab je napisao(la):Hvala.
Upravo je skidam.
Slepci su mogli da napisu da je ruska verzija igre.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari