Šta je novo?

Stig'o Tony Montana :D

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Ne, ne Bojane ne Montoya...Montana. :D :p
Znaci Scarface je izasao i veceras mi stize pa javljam utiske. :)
poz

Poslednja izmena od urednika:
Pazi kad vidim GTA :)
A shta mu dodje "maximum balls"?
Onda postaje najzaebaniji? :)

Kad sam cuo da izlazi ova igra rek'o sam da moram da je odigram, a onda sam video trejler... :wall:

Zashto se uopshte nadate za igre pravljene po filmu. Takvih dobrih ima dve u istoriji :)

Svejedno probacu je zato sto sam svojevremeno bio veliki fan filma, ni ne ocekujem nesto posebno :)

Auu :wall: . Pa Max Payne i to kec je imao lepsu grafiku . Sramota .

Ovi screenshotovi ''by .:GoRaNStEin:. '' su malo ružni:trust: Samo original prenesena priča i atmosfera mogu da izvuku igru...

Od 300 njih sam chuo da je igra genijalna...porede je chak s Mafijom....Meni stizhe sjutra pa javljam utiske

O cemu se radi, ne mogu da promenim kontrole!?!? WTF!????

Igra je extra!Tj bila bi extra da nema jedne stvari...Je li moguce da ne mozhe da se bije s prolaznicima,chak ne moze ni da se puca u njih! qqq Vidio sam da je igra dobila R...mada sam ochekiwao M...pfff ako je tako onda stvarno shteta!

Izgleda da apsolutno nikome ne smeta to sto kontrole ne mogu da se promene. Niko me ne konstatuje. Izgleda da ja "previse" trazim od jedne igre.

Ma ocito niko ni ne igra :D

A ja sam je nabavio jer su svi govorili kako je bajna i carobna...

kakva god bila za klasu je iznad GTA

Hahahah! Tuga! Ovi skrinovi su tolko loshi da ovaj tred treba obrisati a ne zakljuchati..... :)

Extra igra, a vi koji komentarisete da je ocaj mogli bi ste barem da odigrate doticnu.... Grafika sux-a, ali je zato sve ostalo vrh...

Extra igra, a vi koji komentarisete da je ocaj mogli bi ste barem da odigrate doticnu.... Grafika sux-a, ali je zato sve ostalo vrh...

Nekome je vrh Stoja u muzici, nekome je vrh Scarface u igrama ... O ukusima ne vredi raspravljati ... Samo izneses lepo svoje misljenje i OK :D

I zasto da odigram nesto sto mi se ni najmanje ne svidja? Da li bi ti jeo pokvareni parizer do kraja samo da bi na kraju zakljucio da je pokvaren? Pa valjda probas, pa pljunes ako ti se ne svidja :D:D:D

Nekome je vrh Stoja u muzici, nekome je vrh Scarface u igrama ... O ukusima ne vredi raspravljati ... Samo izneses lepo svoje misljenje i OK :D

I zasto da odigram nesto sto mi se ni najmanje ne svidja? Da li bi ti jeo pokvareni parizer do kraja samo da bi na kraju zakljucio da je pokvaren? Pa valjda probas, pa pljunes ako ti se ne svidja :D:D:D

Nasao si da poredis Stoju sa Scarfaceom, k, u win...

Igra uopste nije toliko losa koliko ste je napljuvali, u odnosu na GTA tip igara to bi bilo ovako recimo:

Mafia
San Anderas
Scarface
Godfather
Driv3r
True crime
....

sama igra ima dosta zanimljivih momenata... sam prvi nivo je malo smor, odigrajte malo vise i videcete... naravno ima par uslova koji moraju biti ispunjeni, prvo da volite GTA tip igara, i drugi je da vam ne smeta PS2 nivo grafike (dobro uz aa/af nije toliko strasno)...

i da igra nije bas optimizovana i malo je zahtevnija nego sto bi se ocekivalo u odnosu na vizuelno...

Vrh Dno