Šta je novo?

Stigla TOCA - Stigla TOCA - Stigla TOCA

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Dakle i to smo docekali, kolege drajveri, racer-i i ostali cyber vozaci. :D

Upravo sam se vratio kuci sa primerkom TOCA Race Driver-a. 2CD-a. Kada cu da instaliram, nemam pojma (...nesto sam polu-bolestan :( ).

Po najnovijim pravilima, mislim da ne smem ni da kazem gde je ima, ali pretpostavljam da svi vec znate gde i ko dobija prvi nove igre u gradu, barem u komercijalnom smislu.

Ono sto vam je potrebno da biste igrali takodje imate na dobro poznatom sajtu, koji takodje ne smemo da spominjemo. :) Tu je mala zackoljica posto tamo na sajtu ima dva komada od kojih za jedan kazu da ne radi bas najbolje...e sad ne znam koji su ovi nasi stavili na CD - uglavnom ja sam jos juce skinuo onaj drugi koji kao radi...

Da ne bude zabune i razocaranja da odmah upozorim na dve vazne stvari:
Igra ima dva mode-a voznje. Onaj "pravi" se pokrece tako sto se ukuca SIM u meni Bonus pod Options. Ako to ne uradite voznja je arkadna.

Damage model se pokrece tako sto se u isti meni ukuca DAMAGE. Ako to ne uradite...ne znam kakav je damage model i da li ga uopste ima...

Ima sifre i za otkljucavanje staza i kola...ali to je malo komplikovanjije jer se sifre generisu u odnosu na konkretnu instalaciju, ili valjda instalacioni broj, ili neki "Bonus Number"...nis' mi za sada to nije jasno - valjda ce biti kad jednom instaliram igru !

:confused: Sta da vam kazem ??? :confused:
U toku ove nedelje treba da izadje patch, samo sedam dana nakon izlaska igre - to mora da je svojevrstan rekord ! :(

Ovako...katastrofa u smislu fizike, ostalo je sasavim OK, ali ima mnooogo bolje.

Ali fizika...:shock: :zgran: :butt: ...sa preko 200km/h do full stop se koci za par milisekundi ili nekoliko metara, uz potpuno stabilan auto...u krivinu od 90 stepeni se ulazi skoro punom brzinom i izlazi bez ikakvog proklizavanja niti zanosenja...mislim da nije ni potrebno da dalje pricam.

Izgled staza i automobila...pa nije lose, ali momci koji modifikuju F1 2002 su postavili toliko visoke standarde da je ovo ipak malo bljak.

Sve u svemu, sto rece neko na jednom stranom forumu: ovo je igra za malu decu koja ne mogu da obuzdaju i kontrolisu monstrume iz GT Racing 2002-a.

Katastrofalna fizika - yesssssssssss !!! Znaci nisu se popravili , a LFS ce i dalje da roola :)

Ja sam igrao bez onoga sim i damage ... Bez toga je užas blagi, valjda će ovo ukucavanje u bonus da pomogne odoh da probam pa se vraćam sa utiscima ...

Jel to ona igra koju je Driver najavljivao pre 6 meseci kad smo se pokacili oko Honde i Calibre?Tad mi rekoste da ce igra da izuva

Calibra 4WD je napisao(la):
Jel to ona igra koju je Driver najavljivao pre 6 meseci kad smo se pokacili oko Honde i Calibre?Tad mi rekoste da ce igra da izuva

Jeste, ali vec odavno znamo da je igra shajze :)

Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? Ko ce mi recne? :)

Evo, ja se razmisljam da ti je poklonim :D. Igra ima tako ocajnu fiziku, a mogla je da bude tako dobra. Valda ce se naci neko da malo moduje fiziku, pa da je igram, ovako bogami necu. Total immersion racing je za ovo mama.

Samo u nazivu, Toca 2 je za ovo izmislila fizku :)

Ma igra je blagi užas. Fizika, koja fizika ? Zvuk je OK. Bacih džabe 300 din. Bolje da sam uzeo Black Hawk Down i uživao nego se ovako z....ah ...

Kupis jedan RW disk i neko ti nareze Live for Speed i onda mozes da kazes - najpemtnije ulozenih 100din :)

Danas sam otključao Corvetu ... Onu najstariju i najlepšu ... Ima zanošenja, ali sam prvi put video da se na zadnjoj vuči zadnji kraj ispravlja dodavanjem a ne puštanjem gasa !!!!???!!!!! Kakvi likovi.

BL@CK DE@TH je napisao(la):
Cuo sam da igra ima pricu.Koji li se ****** toga setio?
To nazalost izgleda postaje trend u novijim voznjama, koliko sam shvatio i CMR3 ce imati kao neku pricu ( ili barem "karijeru" ) i EA-ov nastavak ( i kraj :( ) F1 serijala F1 Challenge...

Ma izgleda da vise niko ne zna ( ili nece iz nekih komercijalnih razloga ) da napravi krstenu voznju sem "nezavisnih" amaterskih programera i grupa.

U poslednje vreme ja samo vozim ove razne LFS, netcar, Racer, koji su nazalost ipak sve nedovrseni projekti, ograniceni cesto na par staza i/ili kola i, na svu srecu mali milion mod-ova za EA F1 i NASCAR HEAT koje izlaze kao pecurke posle kise i koje su sve odreda vrlo dobre do odlicne.
(Za one koje eventualno nisu upoznati, to su kompletne modifikacije gde od originalne igre cesto ne ostane nista, tako da nikad nije dosadno...)

Vrh Dno