Šta je novo?

Stigla Auzentech Prelude 7.1

@Sale Pustanjem kroz AC3 i kodiranjem u DD dobija se DD 2.0 ako je neki stereo divx u pitanju i ext decoder g ane encoduje sa PLII npr i pruza samo stereo zvuk, meni to ne odgovara. DDL je softwerski encoder po nekim izvorima na netu i samo je pitanje vremena neke verzije za sve X-Fi kartice.

@gvlada

jeste,software-ski je...ali valjda creative nece,ne moze to da uradi jer je potreban taj XRAM na karticama da bi moglo iole da funkcionise.
Veruj mi i ja sam mnogo citao i razmisljao kako je to puno para za "zvucnu" ...

Creative je svojevremeno najavio da DDL nece podrzavati niti ima u planu zbog drasticnog poskupljenja hardvera u tom slucaju. ( X RAM )

Sto se testiranja tice u igrama tice :) ,moram prvo i da nabavim nesto sto valja...
i 99 % sam siguran da mogu samo u tom slucaju preko optike ako ukljucim DDL... ako mi ostane na passtrough preko optike pojacalo ce ga videti samo kao stereo (ne zna eax :d) . Sta predlazate za test ? COD 4 recimo ?

Svaki X-Fi ima xram, XtremeMusic ima 2MB a ElitePro 64MB. Pitanje je koliko je potrebno da bi to funkcioisalo. Sve novije igre imaju 5.1 u setup za zvucnike pa biraj igru Bioshock, COD4, MOHA, Witcher, UT3, valjda i Crysis.

Poslednja izmena:
@Sale Pustanjem kroz AC3 i kodiranjem u DD dobija se DD 2.0 ako je neki stereo divx u pitanju i ext decoder g ane encoduje sa PLII npr i pruza samo stereo zvuk, meni to ne odgovara. DDL je softwerski encoder po nekim izvorima na netu i samo je pitanje vremena neke verzije za sve X-Fi kartice.

Znam, ali mi nije jasno što bi stereo signal uopšte provlačio kroz AC3Filter? Zaobiđi ga i moći ćeš da koristiš PLII na risiveru.

Inače, gledao sam malo po netu i Auzentch Prelude može da protera 5.1 zvuk iz igrara kroz S/PDIF :banana:
Samo još da se lakše dolazi do nje :(

Ma znam, zato sam i rekao da meni to ne odgovara. Sada me interesuje koliko to xrama teba za DDL i koja je sansa da ga "srede" i za ostale.

Nazad
Vrh Dno