c3 je napisao(la):a sta je to x2 :?:
driver je napisao(la):sad ce josh malo, tek je vecheras uzeo igru![]()
driver je napisao(la):Nije valjda toliko dobro ? mene mrzi da instaliram![]()
OptiPlex je napisao(la):Evo me iz kosmosa !!!!
Igra je fantasticna, verovatno najbolja svemirska simulacija ikada, jedina koja bi mogla da svrgne Independence War 2.
Fenomenalna atmosfera, grafika, borbe, gradnje fabrika, vodjenje poslova, velike bitke, raznovrsnost...ma sve je tu, Morrowind u svemiru![]()
OptiPlex je napisao(la):Inace imam jedan bag - naime svi zvuci su ok sem glasova, tj. voice-a koje jednostavno nemam. Zvucna je NF7 integrisana bez SS-a. Zna li neko resenje![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):BLah... sta da vam kazem, meni nije bas toliko legla. Bar me ovaj pocetak smara nevidjeno.
Prvo nasta sam naleteo je onaj audio bag (nf2 SS), i ocajna kontrola pomocu misa. Izgleda da ovo vredi igrati samo uz Joystick.
Grafika je dobra, doduse prenaglasen bump i totalno nepotrebni efekti particla iz motora, ali dobra i ne tako zahtevna (xp@ 1666, r9700pro stock).
Ovo je naslov za hard-core fanove Elite seriala, ostalima preporucujem samo da je prvo probaju kod nekog pa tek onda instaliraju kod sebe.
poz.
\OptiPlex je napisao(la):Razmazili te Max Payne, Lotr Smor i slicne igre![]()
vuk204 je napisao(la):Ako si pronasao cerku od ribe koja ti je dala misiju, i ako ste se spustili na onu vodenu planetu[animacija] lik se ukrcao na tvoj brod i sad samo trebas da ga vratis tamo odakle si posao. Reci mi da li si uspeo da predjes ekonomske tutoriale? Meni tamo gde bi trebale da budu komande drugim brodovima ne daje nista, tako da ne mogu da im dajem zadatke tipa kupi to i to i doteraj u bazu.... Imama jedan trgovacki brod pored onog mog, ali je jako spor jedva navuce 60 tako da mi je smorna da se cimam sa njim da trgujem, a ne mogu da mu izdam komandu da sam ode i donese neku robu iako bi trebalo da moze...
MAD_MUzzY je napisao(la):...
Kontrola misem je losija od FreeSpace-a tako da je = losa :mrgreen: Dovoljno da me odvrati od nje. I piglu FreeLancer je imao bolju podrsku za misa. Isuvise je seckava kontrola. Maznucu Vocku SW-a pa cemo da vidimo da li ce se stanje popraviti.
MAD_MUzzY je napisao(la):...
Da li si rasio bug sa dijalozima? Sve mi mirise da je neki kodek u pitanju.
byMaX je napisao(la):Igra je nevidjen smor... Niskobudzetnost se vidi na svakom koraku, a najlakse je napraviti simulaciju u svemiru... A mozda me je i EA razmazio... ko zna. Mislim, na Morrowind se nisam bunio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari