Šta je novo?

Stigao je Pentium 5, bar tako kazu!

quality

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2006
Poena
309
Danas mi dodje komsija i nosi neki letak koji je dobio uz novine i kaze "Brate izasla je petica, ima da je uzmem pa ce mi biti racunar jaci od tvog". Ja pogledam kad imam sta i da vidim, ladno su napisali da prodaju petice
(???) i lazu i obmanjuju narod (medju kojima je i moj komsija)! Ja kada sam ovo video sigurno nikad necu uzeti nista kod njih...

Evo vidite reklamni letak........ i pozurite Pentium 5 za samo 410 eura.......... Xe, Xe, Xe..........

E ima da uzmem kredit na 100 godina,makar 'leba ne jeo ima da uzmem ovu zverinu,ej bre PETICA je to.

lik na muzickoj slagalici
koji je pobedio u finalu
je dobio pentijum 5
kad je voditeljka to procitala, trebalo je videti lika kako se smeje na to

Pa to je strasno. Pazi kad se nisu udostojili ni full pentium 4 da stave nego stavili celeron!!!

I ne samo to, neki od tih Celerona nose "AMD64" logo. Stivi Vonder bi levom rukom sastavio smisleniji oglas.

Poslednja izmena:
Pazite ovu bezobraznu cenu za ovaj od 1160 yura strasno!

Ma to josh nije nishta....ljudi zovu shemstium...bre....:D
Pa kad pogledash..i jeste neka shema....da ti otmu pare..samo :)

Pa ne mogu ljudi da shvate da ima "pentiuma 5" za ispod 200 eura....ali ne konfa nego samo proca..:)

Ma shta je to C2D...jel se to maze na leba..??? :D

Ja bih sad ladno prodavao penIJume 5, 5.5, i 6 - za celu porodicu, uz to bili bi dva puta brzi od tog sto je samo 2.53.:)

Poslednja izmena:
Sad je odlična prilika prodavati Core 2 Duo mašine: Pentium 6 x2 = Pentium 12 :d

Znaci ja sada imam zestoko klokovani pentium 5 aka P6.I posle kazu ljudi da su celeroni losi procesori :D
Sta li tek imaju ovi koji imaju c2d...pentium 7(ipak pentium 12 je preterivanje, koje cemo ostaviti za "najbolje" prodavce) :D

Poslednja izmena:
Komšija kupiJo dupli Pentium5:p :D (Athlon X2, jel...):d

Ništa čudno kad ljudi kupuju računare preko telefona, (Forum računari, recimo, razbijaju se od posla):wall:

Pošto je tržište takvo da je velika većina kupaca tipa - kupujem pentiJum 5 - još dugo će biti i takvih oglasa.

A ako tek probate nešto da objasnite - ispašćete nenormalni. Zašto da daje "za neku 4. 800e kada može da dobije 5. za 350-400e? Ma to bi samo budala uradila ?!?!" :D

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam ko je ovde lud, piše "akcija - dvd rezač besplatno uz konfu", a u specifikaciji je Combo. Ja sam (doduše bez monitora) za nijansu bolji komp od ovog (npr. sa ATP3 zvučnicima umesto ovih no name) platio 660 evra pre dve godine, oni to prodaju sad za 1160 evra (pogledajte konfu "BusinesX AMD2800+ 64bit").

Mislim da ste malo omasili cena 1160 je za ovaj matrix : xp3200+ 1GB 160GB 6600 913N. Taj Bussinesx je 685eura

@upow Pazi nacin na koji si to rekao... Tera me da kupim tu 5-icu!!! :d Mora da povedem ovih dana nekog tamo da kupi komp! U roku od 6 minuta ima da me cuju na Zelenjaku koliko cu da im se mame...
off: Sto selo?
M!ST!CX je napisao(la):
stvarno bezobrazluku nema kraja ej bre za 1160e ti daju AGP plocu 9200 i 512MB ,cccccccc
Nemoj da preterujes, ze te pare je 6600, 3200+ i 1024... Lose uradjen letak ;) I ipak ima 19" tft ali bre opet izadje mnogo!!! Verovatno pored kompenzacije za rate ide i 20% za muziku

ma ortaku sam sklopio konfu za 800 yura

AM2 AMD Athlon 64 3000+ BOX
AM2 MSI K9N Neo
512MB DDR2 533
SATA2 160GB WD JS
DVDRW LG GSA-H10 Black NEW
NVIDIA GF7600GS 256MB
SB onboard
ATX Spire SP-2709B BlackFin II w/oPSU
PSU Chieftec GPS 400AA 101A
Logitech Internet 350 Keyboard Black
Logitech RX300 Premium Optical Mouse Black
Logitech S-200 2.1 Speaker
Tvcard Leadtek TV2000XP
TFT 17" Philips 170V7FB
LG Flatron F920B

Samo sto je on hteo CRT, umesto ovog TFT-a i sta bi vi pre uzeli ovo od 800 ili ono od 1100+ :)

e da uzeo je i neke 5.1 zvucnike

Poslednja izmena:
Ovo me uopste ne cudi.Koliko puta mi je samo drugar (diler) rekao da su ga zvali sa pricom da imaju monitor,mis i tastaturu i sad im samo fali ,jelte, ona kutija dole.

nego pozurite vi, dok vi ovde raspravljate ima da se razgrabe sve pentium5 konfiguracije :eyebrows:

Ej breeeee ljudi bre cime negativni komentari to jebre pentijum 5 eeeeeeeee!!!!

:bottle:

Vi se zezajte, ali na slagalici pre 3 meseca su delelili pentiume 5 kao nagrade ucesnicima finala,)
E moja braco koliko vi kasnite!!!!!:banana:

Pa da li neko u ovoj ´benoj drzavi zna za Zakon o zastiti potrosaca ? :smash:
Ocigledno NE.... O primeni nema ni reci...

Gde su drustva za zastitu potrosaca ?

Popi**** sam kompletno....:mad: :mad: :mad: Kakav bre PENTIJUM 5 ?:crash:

"Javni Servis" :wall: treba tuziti po tri tacke Zakona... I ovi ostali mogu da zasluze kaznu bar po jednoj....

Ljudi, šta da vam kažem?! Koleginica drži na stolu taj oglas isečen iz novina... Planira da kupi kompjuter... Užas...

Nazad
Vrh Dno