Cet je najskuplji,ali zato imaju najveci fond casova.Casovi znace puno na pocetku kada ne poznajes materiju.Cet je po meni najbolji za pocetnika,ali ako si vec dobro potkovan materijom i iskustvom mozes i na neki sa manjim fondom casova kao sto je CPU.
Zec je dobar predavac,onako *******t samo gleda klipove i *****ava sekreterice

,Sinisa Lale je fanatik sto setice kvaliteta nastave i truda ulozenog u predavanje,po meni je ispred Zeca po kvalitetu predavanja.
Daleko je od istine da MSCA\MSCE nije izvor znanja nego je to "jedna od cinjenica???" koju samo zavrsavas da bi ti cv lepse izgledao-totalno pogesno.
To je zanimanje.Ispiti su teski i traze da se uci dosta,ne mogu se proci bez "on hands" ili ti prakticnog iskustva rada na njihovim proizvodima.Pitanja su
dizajnirana tako da ih nemozes proci ako ne poznajes gradivo,a pre par meseci
uveli su i simulaciona pitanja(Dobijes na ekranu desktop i radi) ,gde moras prakticno odratiti ono sto ti traze(npr.konfigurisi DNS i resi neki odredjeni problem).
Tako da neko ko dobije garanciju od mikrosofta da moze da radi na njihovim proizvodima ,je stvarno tako,i bice daleko ispred onog ko je samo zavrsio npr.PMF ili ETF.
Znam provereno za ozbiljnu stranu firmu koja se bavi finansijama koja je dala prednost coveku sa mikrosoftovim sertifikatom,nego drugom coveku PMF-om.
U MCSA\MCSE ti spadaju i klijentski i serverski deo,i sva ostala proca oko umrezavanja,protokola...itd.Nista oni nisu izostavili jer kakav bi ti bio sertifikovani admin a da ne znas da uradis sve sto je potrebno.
Nije neophodno posebno znanje pre kretanja na kurs,pomoglo bi,ali ponavljam
nije neophodno.
Ja licno nisam znao lepo da objasnim sta je ip adresa pre kretanja na kurs,tako da ti to govori sve.
Sve se nauci usput,ali zato moras da nadoknadis sve sto nisi naucio.
:wave: