Šta je novo?

Stereo pojacalo sa Optical ili Coax Inputom

Igor_Bg

Cenjen
Učlanjen(a)
27.11.2010
Poena
169
Poz forumasi :)
Moj sadasnji SONY TA-F120 je poceo da daje poslednje znake zivota i morace da ide u penziju posle skoro 20 godina rada :)

Zeleo bih da ga zamenim sa stereo pojacalom koje ima neki digitalni ulaz.
Zanima me polovno nesto, fazon preko kupujemprodajem. Kvalitet neka bude neka niza klasa, jer ipak koristim 2.0 sistem za komp.
Bitno mi je da podrzava sluske od 600 oma(K141 Monitor) i da daje neki pristojan zvuk.

Jel imate neku preporuku?

Budzet?

Oko 50 e, odstupanje moze biti 10e u oba pravca :)

Ne moze da se popravi to je problem... :) a sto mislis da digitalno nije dobro resenje? ja mislim da je optical mnogo bolji interfejs od banane

Nisam to rekao vec da za 50e je tesko naci all-in-one resenje tj pojacalo za dig ulazom a da daje dobar zvuk. Mislim da bi bolje prosao sa pojacalom nekim mini-discom sa dig ulazom, jeste da je malo skuplje al mislim da je bolji zvuk dosta, doduse ne znam koji su ti zvucnici...

Što ne može da se opravi sony?

Pa negde gubi kontakt i onda mi ne radi kontakt ili krci neki od zvucnika. Nosio sam ga 3 puta u servis i nista, posle par dana ista prica.

Promeni servis.

Ako imas neku propuruku slobodno napisi ili mi pusti pp :)

Ipak sam se "ponovio" sa jos jednim Sony-em TA-F450D sa digitalnim ulazom i 120 W snage, radi kao zmaj i zvuci mnooooogo besnije od slabijeg brata. inace ovaj Sony je izasao davne 1988. godine i prosto je neverovatno koliko bolje zvuci od modernijih risivera ;) doduse ovaj kada je izasao je kostao ~2000 maraka :D

Jel ti nije problem da kazes koliko si ga platio i gde si ga uzeo.
Hvala.

60 e, preko oglasa sam nasao nekog lika sa petlovog brda u bgu koji se bravi preprodajom svega i svacega (pojacala, zvucnike, vintage cd pleyere i gramofone). Imao je svasta jos ali ja sam bio zapeo za ovaj sony :)

Da nije Toma? Stariji covek, sed. Cini mi se da mu je stan ispod prizemlja.

Poslednja izmena:
Jeste, tj nije Toma nego Tosa. :) fin covek skroz i ima svasta od opreme. treba ga posetiti s'vremena na vreme jer ko zna na sta sve mozete da naidjete za smesne pare.

E da Cika Tosa - zakleti vintage-ija :) Ja sam kod njega pazario pojacalo i ispricali se poprilicno iako sam ga tad i upoznao.

Jel ima gde na netu da se pogleda sta taj cika Tosa ima sve za prodaju, moze link i na pm da ne bude reklama.
Hvala.

I mene to zanima.

Samo mala napomena, slike nisu originalne od uredjaja koji se prodaju posto taj online deo radi neki njegov komsija a on kaci slike od uredjaja sa neta tako da imajte to u vidu.

Tako je, zato sam i rekao da je najbolje da se ode licno i vidi :)

Takodje cenjkajte se malo ako ste se namerili da kupite nesto, prolazi garant :)

Hehehe, hvala. :)

I mene isto interesuje preporuka za neko dobro stereo pojacalo sa optical inputom moze i novo samo da nije basnoslovno skupo. Hvala na predlozima unapred. :wave:

I mene zanima, pošto i moj Sony Esprit posle 20 godina pokazuje iste simptome (krči jedan kanal kada je niži audio input)...

I mene zanima, pošto i moj Sony Esprit posle 20 godina pokazuje iste simptome (krči jedan kanal kada je niži audio input)...

Nosi to u servis, to se lako resava i daleko ti se vise isplati da ga zadrzis nego da kupujes nesto drugo.

Koji servis, nosio par puta, očiste i kažu to je to. A ono opet isto. Može i na pp.

Imas PM :wave:

Nazad
Vrh Dno