Šta je novo?

Steam problem - Grid 2 early access

padawan

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2003
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
Matična ploča
MPG X570 Gaming Plus
RAM
32 GB Kingston Fury RGB
GPU
Sapphire Radeon RX6800 16GB
Storage
SSD 512 + 2TB Kingston MV2
Zvuk
Logitech G560 RGB
PSU
FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
Kućište
MSI Mag Forge 100R RGB
Monitor
HP x24x 24"
Miš & tastatura
Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
Laptop
Corporate's Lenovo Thinkpad
Tablet
Ipad Pro 12.9 M1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A52s
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 4
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dobio sam early access kod za Grid 2. Vec nekih 20-tak dana nemam mogucnost da skinem igru... Steam support je potpuno beskoristan i jako spor. Naime, postoji igra u library, ima opcija download ali se skinu samo redist fajlovi za directx, dotnet itd. Pojavi se ikonica na desktopu ali buduci da nema gamefajlova izbaci error. Pre skidanja prikazuje da trazi 13 gb slobodno sto deluje ok ali skine samo 400mb fajlova koji nemaju veze sa igrom.

Probao sam da instaliram igru u razlicitim direktorijumima, brisao local content sto puta... ne vredi. Ima neko ideju sta bi moglo da bude? Win8 64...

Zar je uopste igra dostupna sada ? Od kojeg datuma je early access ? Zvanično je Release Date: 31 May 2013

Poslednja izmena:
Da i ja sam se pitao, imam je u biblioteci, nakon sto sam ukucao kod, valjda neka preview alfa/beta verzija. Mislim, ako nije dostupna, zasto imam opciju install i play? Jel je to uopste normalno ponasanje za Steam da omoguci skidanje samo redist fajlova pre objavljivanja...

Preorderovao sam samo jednu igru preko Steama, the Cave, i nisam imao ni install opciju dok nije zvanicno izasla.

Ako si unjeo kod/ima play dugme, ne mora znaciti da je moezs igrati. Mozda smo nije odradjen taj dio dobro pa se slucajno vidi play prije samog izlaska. Mozda bude tebi dostupna sedam dana prije izlaska ili nesto slicno ali ako ne radi.. onda ne radi. Eventualno da kontaktiras steam da znas kada ce ti biti dostupna. Ja nisam mogao nigde naci early access datum. Modza i ne pistoji. Negdje pise da igra izlazi 28 maja. Mozda je to tih dva dana prije.

Poslednja izmena:
Aha, vrlo verovatno da je to :) Sa steam podrskom stvarno nema smisla vise da kontaktiram posto su me uputili posle 10 dana cekanja na izdavaca, a vec vidim da ce me ovi vratiti na steam :D

Verovatno da nije jos moguce igrati preview verziju. Nego moras da sacekas da developeri puste build.

Tnx, bice da je to!

Svejedno steam support je najgori support među svim digitalnim distribucijama. Steam je odličan i fenomenalan sve dok ti ne zatreba support, a kada ne daj bože zatreba onda se treba naoružati višenedeljnim strpljenjem da bi uopšte dobio odgovoarajući odgovor na tvoje pitanje...

Nazad
Vrh Dno