Šta je novo?

Steam i reinstall windows 7

golub

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
630
Nisam nikad probao... sta se desava sa staem igrom - ako reinstaliram windows 7 ?

Kako se vracaju steam instalacije ?
:trust:

Ako to je Steam na drugoj particiji ne treba reinstalirati ništa. Ako si ga pobrisao, samo izabereš igru sa spiska i odabereš install.

Skineš igru ponovo. Možeš i backup steam foldera da napraviš pa na zasebnu particiju.

Steam drži na posebnoj particiji i nema potrebe za reinstalacijom bilo čega. Ako ti je na sistemskoj particiji, vidi savet post iznad. Ako se brineš šta će biti s napretkom u nekim igrama, zavisi... Neke igre snimaju u Steam cloud, neke u Steam direktorijum. To ostaje. One koje snimaju u korisničke direktorijume gube progres, ako ne sačuvaš.

Sacuvaj folder steam/steamapps/common

Ides na Steam Backup and restore games, odaberes da ti uradi backup cele biblioteke. Kad reinstaliras samo uradis restore iz tog foldera gde si snimio Backup.

ma sta komplikujete samo sacuvaj folder u kojem ti je instaliran steam i pokreni aplikaciju kad zavrsis instalaciju windows-a.moj steam je star nekoliko godina a promenio sam ko zna koliko windows-a.jedino vidi za save game gde se cuva ako ti je to bitno.

^ Kao što smo već nekoliko nas rekli - bitan je samo Steam folder. Ja takođe vučem instalaciju odavno, i promenila je više operativnih sistema. Dakle, samo sačuvaj folder - ako je na drugoj particiji - ne moraš da radiš ništa.

Nazad
Vrh Dno