Šta je novo?

Staticki zvuk u slusalicama

Deki25

Poštovan
Učlanjen(a)
15.02.2017
Poena
54
Kada ubacim slusalice u front panel cujem konstantno neki staticni zvuk koji je jako glasan i iritantan. Kupio sam steelseries usb zvucnu karticu i to nije pomoglo a pozadi kad prikljucim nekako mi nije cist zvuk i ne cujem na levu slusalicu :D:D Probao sam na netu sve sto sam nasao, instalirao sam i menjao milion drajvera i audio menagera cak i neka sistemska podesavanja ali nista nije pomoglo

A da probaš sa drugim slušalicama?

Sent from mTalk Lumia 950xl

To je logicno ako koristis front panel preko kablica koji ide kroz kuciste, bilo da je audio kabal ili USB kabal. Skuplja i bolja kucista imaju oklopljen audio kabal, dok jeftinija poput moga nemaju.

Može biti do smetnji, probaj drugu utičnicu u drugoj sobi - naravno sa uzemljenjem, ugasi druge potrošače sa mreže, probaj drugo napajanje, udalji komp od drugih kablova:strujni, koaksijalni...zatim probaj bez drugih Usb uređaja(Wifi, tastatura, miš itd)

Poslednja izmena:
Probao i nije do toga :D

Onda imaš problem sa statikom u kućištu. Ili su kablovi negde oštećeni, ili je audio izlaz na matičnoj ploči oštećen, ili neki kabl se muva oko zvučnog čipa na matičnoj pa kad se upale ventilatori počne da vibrira i pravi šum.

Sent from mTalk

Može biti do smetnji, probaj drugu utičnicu u drugoj sobi - naravno sa uzemljenjem, ugasi druge potrošače sa mreže, probaj drugo napajanje, udalji komp od drugih kablova:strujni, koaksijalni...zatim probaj bez drugih Usb uređaja(Wifi, tastatura, miš itd)

Probao sam to vec pre, cak sam i uzeo neku uticnicu koja je za te neke stvari i nije mi pomoglo..

Onda imaš problem sa statikom u kućištu. Ili su kablovi negde oštećeni, ili je audio izlaz na matičnoj ploči oštećen, ili neki kabl se muva oko zvučnog čipa na matičnoj pa kad se upale ventilatori počne da vibrira i pravi šum.

Sent from mTalk

Shvatio sam i ja da je ili do napajanja ili do maticne ili do tog kabla ali posto moze da bude jos 100 cuda zamenicu sve pa i kuciste samo da se resim ovog problema :D

Vrh Dno