Ne gasim masinu, stalno stize. Bar jednom dnevno moram da prokrcim ono sto je pristiglo ili listu onoga sto ce tek stici. Nisam siguran da su ljudi svesni koja je vrednost multikasta i kolika kolicina filmova, igara, programa, i ostalih gluposti stize svakodnevno. File Fetch Manager je majka. Ne koristiti ono sto pruza je cisto bacanje para.Anonymous je napisao(la):fala za eoninside.com...nego ti u stvari skidas nesto na EON-a?
Meni nije ni drajver instaliran (od poslednjeg re-installa win-a)
ivanhoe je napisao(la):Ne gasim masinu, stalno stize. Bar jednom dnevno moram da prokrcim ono sto je pristiglo ili listu onoga sto ce tek stici. Nisam siguran da su ljudi svesni koja je vrednost multikasta i kolika kolicina filmova, igara, programa, i ostalih gluposti stize svakodnevno. File Fetch Manager je majka. Ne koristiti ono sto pruza je cisto bacanje para.
A odakle ih skidas, sa FTP servera, peer2peer vezom ili nesto trece?Star Trek je napisao(la):jedan kompjuter je stalno upaljen i stalno ima privilegiju da dobija dobre stvari.......
Da li si probao neki od raznih proxy-tunnela ili socks2http klijenata?Niko je napisao(la):3. kazaa, morpheus i slicni programi su beskorisni jer ne daju tacan URL za download fajla (i ne mogu jer ti skidas od korisnika koji nema fiksnu IP adresu) a NE PODRZAVAJU proxy servere ~ znaci on-line download pada u vodu (ako neko slucajno zna neki od takvih programa koji podrzavaju proxy nek mi javi!!!) ---> znaci sve sto podrzava proxy radi...
Marko37 je napisao(la):Da li si probao neki od raznih proxy-tunnela ili socks2http klijenata?
Marko37 je napisao(la):A odakle ih skidas, sa FTP servera, peer2peer vezom ili nesto trece?
Ajd kazi mi kako pretrazujes ftp servere? Od kada se oth.net istripovao, ne mogu vise nista da nadjem.Star Trek je napisao(la):ja skidam uglavnom (isklucivo) sa ftp-a.
EON rulz (kada radi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari