Šta je novo?

Starije trkacke igre za PC

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li mozete da mi preporucite neke trkacke igre iz perioda 2001-2003? Trebalo bi da mogu da rade na laptopu P4 @3ghz + FX5600Go+1GB.
Dakle.. dajte imena igara osim NFS-a i CMR-2.

Toca

Poslednja izmena:
Grand Prix 3, F1 challenge 99-2002, Moto GP2, GTR, rFactor, Live For Speed, Juiced, Street Racing Syndicate

Poslednja izmena:
Flatout2 bez problema

Rally Trophy svakako. Imam je instaliranu na oba kompa, za svaki slučaj :D
PS
Ako mene pitate flat out 2 je bez veze totalno, dojadi besomučno jurcanje sa 200 sat uuu krivini.
PS
Flat out 2 na 5600go neće baš da se proslavi.

Rally Masters i F1 Challenge i samo Rally Masters i F1 Challenge (iz tog perioda) ;)

Ko drugačije kaže, kleveće i laže! :d

24h LE MAN

Ova igra je do j, moze i ekran da se podeli na 2...

Exxtreme reli. Poljska firma ga je pravila, zako dobar i tehnicki zahtevan.

Hvala za predloge... to mi treba za klinca koji mnogo voli autice, pa da ima nesto drugo osima CMR2. Instaliao sam za sada Revolt i NFS-HP2 (*** koliko ima ovih NFS-ova i svi su krsh). Nabavicu jos peneku igricu od gore navedenih.

Pa taj jedini poslednji kome može da se čačka fizika (ono, gravity=200 patchstickygrass=1, damage=0 i to :d)
Ne sećam se da sam imao problema, možda nisam ni instalirao na XP nijednom, na win2000 sigurno jesam.

@Rus
Na masini iz potpisa flatout2 pici ko lud,doduse bez aa i af.
Online je super...

Vidim da jos niko nije spomenuo Mercedes-Benz World Racing, simpaticna igra, jedino sto se u igri nalaze samo Mercedesi ali ih ima oko 120 raznih, od A-Klase pa sve do SLR-a i "Srebrne Strele". Jedina mana je sto nema saobracaja koliko mi se cini, mada proslo je dosta vremena od kako sam je poslednji put igrao.

Takodje bih istakao i NFS: Porsche Unleashed (znam da si rekao bez NFS-a, ali je ovaj jedini koji valja)

Milsio sam na expand relly. Prva igra na kojoj je uspesno razbijena Starforce 3.

Evo jedne zabavne arkade - Rollcage Stage 2.

Jao screamer

Koliko sam sati proveo uz to djubre :d

To nije djubre.....

crashday, lepa razbibriga

Vrh Dno