Šta je novo?

Stari TV -->> DVD player!!!

spaxon

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2003
Poena
680
Kako nakaciti DVD/Divx player (SkyVision) na antenski izlaz TV-a?
Tv nema niti scart a ni klasicne cinceve. Takodje nemam ni neki video rekorder preko koga bih nakacio DVD player. Da li mozda postoji da se kupi neka stvarcica odnosno neki eksterni TV tuner pa da se preko njega nakaci?
Mozda neki adapter ali koji? :wall:
Glupo mi je da kupujem novi tv samo zbog toga odnosno problem je kinta naravno koja nije za bacanje :)

Treba ti RF modulator. Nekada davno se dobijao uz video kamere a bio je i da se kupi u radnjama koje se bave elektronikom. Sada ih je tesko naci. Uglavnom, pitaj u radnjama koje prodaju elektronske komponente da li imaju RF modulator. To i neki osrednji elektronicar moze da napravi.

@NShappy: jel to isto vazi i za povezivanje TV Out-a na kartici sa starim TV-om? Koliko to kosta otprilike?

to mozda radi ali je pitanje kako se dvd ponasa sa macrovizijom. ja sam svojevremeno probao da povezem DVD preko video recordera sa starim TV-om to je radilo ali je slika stalno bivala svetlija/tamnija....osim ako taj dvd nema macroviziju ili ista moze da se iskljuci (na nekim modelima to funkcionise). inace tada su mi preporucivali nekakav modulator za sony PS1... probaj to prvo.

Vrh Dno