Šta je novo?

Stari MT882 se zapucava.

ivica

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2002
Poena
680
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
Matična ploča
Gigabyte Z890 Eagle
RAM
2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
GPU
Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
Storage
Kingston NV3 2TB + HDDs
Zvuk
onboard
PSU
BeQuiet! Pure Power 12 1000W
Kućište
Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
Monitor
Dell U2312HM
Miš & tastatura
Logitech K330, M705
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jes da sam se vec odluchio na SBB i uvescu ga ali dok ga ne uvedem, kako bih mogao da reshim problem ako je moguce, ako nije da se ne mlatim zabadava?

Radi normalno i samo odjednom Link lampica iz narandzaste ode u svetlo zutu i onda moram da ga gasim i palim. U poslednje vreme se deshava dosta cesto pa me nervira. Da li je poceo da riknjava ili treba nov firmware ili je spliter ili je to do Telekoma? :trust:

Telekom-ov servis ne mogu da dobijem nikako. Onaj 0800/100-100 da se zalim.

Jos da pitam kako ide procedura za odjavu kod Telekoma. Proslo je vishe od 2 godine kako sam uveo tako da bih mogao da odjavim bez penala. Posto prelazim na SBB jel mi ne treba MIK(migration kod) iili da se ipak to uzme cisto da ostane port za svaki slucaj?

Poslednja izmena:
Ako nemaš ugovornu obavezu, odeš u lelekom centar i vratiš im opremu, to je sva mudrost.

Ja sam im vratio opremu i raskinuo ugovor tek kada sam dobio sbb net, tranzicija je trajala nekih sedam dana, pet dana je trebalo da mi uključe kablovsku tv, a onda još dva dana za net.

Ja imam sbb kablovsku i imam ugovor. Samo bi trebalo da ih nazovem i da mi donesu to. Uzeo bih onaj MIX paket jer mi tv ne hvata sve kanale (Sharp - ali ima neku rupu u opsegu pa ne mogu da gledam national geographic i josh neke kanale. Zato ima sliku extra).

Uzeo bih ruter tp-link WR542 ili WR543 jer mi treba za josh neke mashine a SBB deli samo modeme.

Imam priliku da nabavim ciscov uBR9xx ruter za kablovsku ali ne verujem da cu to moci da namontiram umesto SBB modema ako imaju neko filtriranje po MAC-u. Jedini problem je sto taj ruter nema wireless pa cela stvar izgleda nepotrebno i preglomazno jer mi je potreban wireless.

Vrh Dno