ivica
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.09.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core Ultra 5 245K cooled with BeQuiet! Dark Rock 5
- Matična ploča
- Gigabyte Z890 Eagle
- RAM
- 2x32GB Kingston Fury 6000Mhz@CL36
- GPU
- Gigabyte RTX 4060 Windforce 8GB OC
- Storage
- Kingston NV3 2TB + HDDs
- Zvuk
- onboard
- PSU
- BeQuiet! Pure Power 12 1000W
- Kućište
- Cooler Master 690 II Advanced.+ 5,25" 4x USB3.0 front panel
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Logitech K330, M705
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Jes da sam se vec odluchio na SBB i uvescu ga ali dok ga ne uvedem, kako bih mogao da reshim problem ako je moguce, ako nije da se ne mlatim zabadava?
Radi normalno i samo odjednom Link lampica iz narandzaste ode u svetlo zutu i onda moram da ga gasim i palim. U poslednje vreme se deshava dosta cesto pa me nervira. Da li je poceo da riknjava ili treba nov firmware ili je spliter ili je to do Telekoma? :trust:
Telekom-ov servis ne mogu da dobijem nikako. Onaj 0800/100-100 da se zalim.
Jos da pitam kako ide procedura za odjavu kod Telekoma. Proslo je vishe od 2 godine kako sam uveo tako da bih mogao da odjavim bez penala. Posto prelazim na SBB jel mi ne treba MIK(migration kod) iili da se ipak to uzme cisto da ostane port za svaki slucaj?
Radi normalno i samo odjednom Link lampica iz narandzaste ode u svetlo zutu i onda moram da ga gasim i palim. U poslednje vreme se deshava dosta cesto pa me nervira. Da li je poceo da riknjava ili treba nov firmware ili je spliter ili je to do Telekoma? :trust:
Telekom-ov servis ne mogu da dobijem nikako. Onaj 0800/100-100 da se zalim.
Jos da pitam kako ide procedura za odjavu kod Telekoma. Proslo je vishe od 2 godine kako sam uveo tako da bih mogao da odjavim bez penala. Posto prelazim na SBB jel mi ne treba MIK(migration kod) iili da se ipak to uzme cisto da ostane port za svaki slucaj?
Poslednja izmena: