Šta je novo?

Stari monitor, nova igrica

Rocket

Čuven
Učlanjen(a)
14.04.2003
Poena
604
Imam stari monitor ICL MikroMikko 14c kojeg sam dobio kao zamjenu dok se ne popravi moj monitor
Instalirao sam igru Blitzkrieg i kada je startujem nemogu nista da vidim sve je isprekidano nekim crnim crtama i slika je dupla
Imam ASUS v3800 series graficku
i Windows XP pro

U cemu je problem i kako da ga rijesim
Pozdrav

Verovatno igra radi u vecoj rezoluciji nego sto taj monitor moze da podnese. Za to tesko da ima resenja ako sama igra ne moze da se spusti u nizu, za njega podnosljivu rezoluciju.

da takav problem i ja imam sa warcraft 3 na nekom starijem monitoru. jer izgleda da ona povecava i frekvenciju osvezavanja koju moj stari monitor ne ne podrzava (max 800x600 u 70hz :)) ali mislim da tu nema pomoci

E, a sad ozbiljno - Iz kog naftalina su pobogu iscupali taj monitor koji su ti dali, pa nije ni cudo sto ti pravi probleme, kad se verovatno proizvodio u Albaniji...

G!!! je napisao(la):
da takav problem i ja imam sa warcraft 3 na nekom starijem monitoru. jer izgleda da ona povecava i frekvenciju osvezavanja koju moj stari monitor ne ne podrzava (max 800x600 u 70hz :)) ali mislim da tu nema pomoci

E G, ima pomoci za to, imao sam isti problem (tj. ne ja nego ortak ali nebitno :)). U svakom sluchaju treba da se odradi neshto u registry-ju. Pitacu ga pa cu ti javiti...

ajde pitaj pa javi :)

Ili Reforce-om?

probao PowerStrip i nece

mislim da je neka *******cija sa direct-x om eto recimo war3 i rise of nation nece ali age of mythology hoce

probaci i sa Reforceom

p.s. to je neki stari monitor u kancelariji pa bi mi zapolseni malo da se opustimo posle radnog vremena :)

taj monitor moze samo 56 Hz u 800x600, powerstip je resenje...100%!

probao i power strip ali i dalje nece.. izgleda da je frekvencija osvezavanja fiksirana na nivou d3da jer kada je fiksiram u powerstripu javlja poruku da mi nevaljaju driveri za grafichku (u pitanju je GF4 MX440)

izgleda da ce ipak da padne nov monitor :p

Imam isti problem sa demoom za igru XIII ali ne mogu da verujem da su na default stavili rezoluciju koju SyncMaster 753s nije u stanju da izgura...

Nazad
Vrh Dno