yugofilmofficiall
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 18.07.2024
- Poena
- 2
Da li neko možda ima Mikijevu radionicu, ali sve epizode, one koje nema na mom YT kanalu "YugoFilm". ki111er, koje vi epizode imate
Pusti mi PM sutra oko 10 i šaljem spisakDa li neko možda ima Mikijevu radionicu, ali sve epizode, one koje nema na mom YT kanalu "YugoFilm". ki111er, koje vi epizode imate
Mozes i meni da posaljes linkPostoji vec veliki community koji razmenjuje domace (ex-yu) crtace, vrlo lako moze da se nadje na internetu (a mogu i da posaljem link ako se neko ne snalazi)![]()
Može i meniPostoji vec veliki community koji razmenjuje domace (ex-yu) crtace, vrlo lako moze da se nadje na internetu (a mogu i da posaljem link ako se neko ne snalazi)![]()
Jel to bilo više verzija sinhronizacija? Poprilično sam siguran da u verziji koje se ja sećam "hrabri mali krojač" kada džin zamota plast sena kaže "pa da zapalimo jednu" dok ovde samo "cigara"Bilo bi lepo da je tako jednostavno, ali stare sinhronizacije su čupane sa VHS traka, a tu ne postoje nikakva pravila.
Rad u Audacity-ju svakako ne gine jer čak i da se brzine gađaju, u najboljem slučaju moraš sinhronizovati početak i kraj jer naše sinhronizacije nisu DVD ripovi.
Sa druge strane Paju Patka nikad nismo videli da se bori protiva nacista jer ih je Dizni kanda malo kao gotivio.![]()
U pravu si moja greška. Nešto sam pobrkao ... Čak postoji crtani gde Paja Patak sanja da je u Nacilendu.Teško da ih je gotivio...s obzirom na njegovo poreklo...
"Hrabri mali krojač" je RTS sinhronizacija, dok je ona koje se većina seća RTB-ova, ali u njoj nije ceo crtani sinhronizovan pa sam zato stavio RTS-ovu sinhronizaciju.Jel to bilo više verzija sinhronizacija? Poprilično sam siguran da u verziji koje se ja sećam "hrabri mali krojač" kada džin zamota plast sena kaže "pa da zapalimo jednu" dok ovde samo "cigara"
Takodje sećam se da Paja i točak nikad nije puštan do kraje već ga uvek saseku kod dela gde se aotmobili slupaju. I to onako bezveze da vidiš da nije kraj ne go te posle kopka šta je posle toga.![]()
Pozdrav, da li mozes i meni da posaljes?Postoji vec veliki community koji razmenjuje domace (ex-yu) crtace, vrlo lako moze da se nadje na internetu (a mogu i da posaljem link ako se neko ne snalazi)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari