Steam kaze 16%12% trenutno.
Steam kaze 16%12% trenutno.
Nvidia je nogirala MS zato sto im pravljenje GPUova za Xbox nije bilo isplativo. Tako je ATI tu upao, bez obzira na to sto je neisplativo.
Verovatno imaju zelene karteI kakve sve ovo ima veze sa Starfield igrom?
Koliko se ja sećam ovo baš i nije bilo ovako. Dil se jako isplatio nV ali ne i MS-u koji je taj GPU papreno platio jer je nV prodavala skupo svaki komad, a ne dizajn.
Onda je MS nogirao nVidia i osvetio se tako što su zeleni kasno dobili specifikaciju za novi DirectX pa smo dobili čuvenu FX seriju grafičkih. Tako je MS pogurao tadašnji ATi.
AMD je u konzolama jer je jeftinije rešenje, a ako hoćeš APU onda trenutno i jedino rešenje.
I kakve sve ovo ima veze sa Starfield igrom?
Game Pass turska, ni 200 din mesečno...I na kraju kako da se najjeftinije nabavi za pc?
Sad je skoro 3 evra, skočilo na 79.99 TRY za Gamepass standard. Ultimate je do sada bio 44.99 TRY.Game Pass turska, ni 200 din mesečno...
29,99TRY je PC GP, taj koristim...Sad je skoro 3 evra, skočilo na 79.99 TRY za Gamepass standard. Ultimate je do sada bio 44.99 TRY.
Ma izgubili su oni kompas odavno za sve. Dobru priču nisu imali od F3 (2008) a još kad sam video da su (navodno) rekli da u Starfieldu možeš raditi questove za sve frakcije - gde je tu struktura? Ako si igrao Skyrim znaš o čemu govorim.Ti već odigrao igru pa znaš da nema strukture u priči?
Jeste, meni su toliko skinuli.Mislim da ce svima PC pretplata poskupeti na 79.99 TRY.
Meni je stigao ovakav mejl, verovatno ce i vama uskoro
Jesam li sanjao ili stvarno negde pročitah da će korisnici GP Ultimate igru dobiti dva dana pre zvaničnog puštanja?
Edit: Ipak je dan pre zvaničnog puštanja
Ili 2 eura za Game Pass...Prva sedmica u septembru odlučuje dal ću biti siromašniji za 60 emra![]()
Ne kontam, moći će i standard da se igra od 1-og ili samo sa Ultimate upgrade ? (xbox)Kako igra nema Denuvo moći će da se igra "demo" provg septembra![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari