Šta je novo?

Starfield

Ma jok ja samo pc...nemam konzolu a pasove ne koristim..mator pa zadrt

@niki999 možda da tražiš refund ako nije prošlo više od 24č od kupovine, pa uzmi GP pretplatu...

Ko će da mu kaže
Pošaljite mu link, ja ne mogu da nađem.
Kuretov post je najbolji, onaj link za kupovinu Gamepass provereno radi, posle samo skida lire, sada je ispod 2 evra kako tone lira, brzinom razvoja balkanskog tigra...

Greota platiti Todu kada se već sam ponudio da izda za "đabe" za Gamepass.

Da li ce Starfield izbaciti sa Denuvo, nesto ne nalazim info ?

Meni će cela igra biti skinuta za 4,5 sati kad budem hteo skidati, ili da postavim dan pred izlazak.

Inače, da li ste svesni da sad kreće rad na TES-u 6? :love:
Nećemo ga verovatno videti još dugo - dugo, ali opet...

Ja otkazah digital preorder i uzeh na kraju constellation edition, 1 od ukupno 3-4 primerka koliko su ovi naši iz games-a obezbedili.
Nikad u životu nisam kupio kolekcionarsko izdanje nijedne igre, jer u godinama kad bi mi to predstavljalo najveće zadovoljostvo, na primer za oblivion 2006e ili skyrim 2011e, nije bilo mogućnosti, a sad u ovim godinama kad to sebi mogu da priuštim odavno mi je hajp za igre splasnuo, ali eto starfield me dobro prodrmao i zainteresovao, videćemo da l će opravdati očekivanja i pružiti istu dozu zabave kao elder srolls igre : )

Drustvo, da bih dobio turkish gamepass koji spominjete I pretplatu za 2e(79tl) treba prvo da kupim code preko cdkeysa za 10e ?

Da, samo prvi mesec, kasnije skidaju lire.

Zapravo oko evro i po, 44 TL. Ne može čovek ispratiti koliko brzo lira propada.

'Ladno možeš da spakuješ 4-5 modernih igara (sa nekima i manje) na 1TB SSD i posle možeš da se slikaš...

pa ko jos kupuje 1TB sada :D

Ko još igra više od 4-5 modernih igara odjednom? :D

Series S, to je za devojcice.
@Dragonbane budi musko i uzimaj X. :D
Ili da bude čovek i kupi PC, kaki bre Xbox to sve ima na PC samo bolje, brže, jače.
Kada će biti dostupan Starfield? Završio sam preload. 2 TB SSD ovde, nadam se uskoro 4 TB ili čak 8 TB.

Ja sam na konzole prešao, dobrim delom jer finansijski nisam mogao da ispratim održavanje računara na određeni nivo vezan za hardversku zahtevnost, a pogodnosti koje konzola pruža, za mene, su neuporedivo bolje i zgodnije od računara.
Samim tim, glupo je porediti jedno s drugim. Ja od konzole koja košta 300-400 evra nikada neću očekivati grafiku ili ne znam ni ja šta kao na nekom high end računaru.
A za ostalo, svako igra na onome šta mu odgovara. Bitno da igra valja, sve ostalo...

Bolje, brze, jace i na nekom PC-u od 280 evra?

Kad vec toliko mudro uporedjujemo...
Definitivno ne. Ali kada već troši vreme na igranje, bolje da nabavi nešto kvalitetnije.
Osim ako nije tinejdžer ili student, u tom slučaju razumljivo.

Al znaš kako, onda ni ne kukaš kako za 280 evra ne možeš staviti više od dve igre na konzolu. Sve ima svoje.

Ja sam na konzole prešao, dobrim delom jer finansijski nisam mogao da ispratim održavanje računara na određeni nivo vezan za hardversku zahtevnost, a pogodnosti koje konzola pruža, za mene, su neuporedivo bolje i zgodnije od računara.
Samim tim, glupo je porediti jedno s drugim. Ja od konzole koja košta 300-400 evra nikada neću očekivati grafiku ili ne znam ni ja šta kao na nekom high end računaru.
A za ostalo, svako igra na onome šta mu odgovara. Bitno da igra valja, sve ostalo...
Prije se to i moglo pratiti,dokupiš ram,grafičnu na dve godine isto ko ti šta si kupavap konzolu svake 4

Al sad kako su cene podivljale sa grafičnima,stvarno mislim da je bolja opcija(govorim za 4-5 godičnju zamenu) konzola

Hoću reći da se upgrejdovanje pcja ne isplati,jer će te uvek koštati više nego konzola

Al opet,stižu grafične sa nekim normalnim cenama,govorim za crvene,zelene ne pratim od nikad

Nazad
Vrh Dno