Ko će da mu kažeMa jok ja samo pc...nemam konzolu a pasove ne koristim..mator pa zadrt
Game pass je i za PC...Ma jok ja samo pc...nemam konzolu a pasove ne koristim..mator pa zadrt
Pošaljite mu link, ja ne mogu da nađem.Ko će da mu kaže
Nema najava/indikacija za sada.Da li ce Starfield izbaciti sa Denuvo, nesto ne nalazim info ?
Instaliraš Starfield i još neku veću igru, i ode prostor na Series S.
Ili da bude čovek i kupi PC, kaki bre Xbox to sve ima na PC samo bolje, brže, jače.
Ili da bude čovek i kupi PC, kaki bre Xbox to sve ima na PC samo bolje, brže, jače.
Definitivno ne. Ali kada već troši vreme na igranje, bolje da nabavi nešto kvalitetnije.Bolje, brze, jace i na nekom PC-u od 280 evra?
Kad vec toliko mudro uporedjujemo...
Prije se to i moglo pratiti,dokupiš ram,grafičnu na dve godine isto ko ti šta si kupavap konzolu svake 4Ja sam na konzole prešao, dobrim delom jer finansijski nisam mogao da ispratim održavanje računara na određeni nivo vezan za hardversku zahtevnost, a pogodnosti koje konzola pruža, za mene, su neuporedivo bolje i zgodnije od računara.
Samim tim, glupo je porediti jedno s drugim. Ja od konzole koja košta 300-400 evra nikada neću očekivati grafiku ili ne znam ni ja šta kao na nekom high end računaru.
A za ostalo, svako igra na onome šta mu odgovara. Bitno da igra valja, sve ostalo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari