acivi_nik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2010
- Poena
- 300
Matorci 20+ godina koriste jednu Akai liniju u dnevnoj sobi, ustvari godinama se vec ne koristi jer smo mislili da su zvucnici skroz otisli. Palo mi na pamet danas da pogledam sta im je, vizuelnim pregledom sam dosao samo do toga da je ona pena/guma (kako li se zove) oko vufera otpala skroz, raspala se. Moze li to da se popravi DIY resenjem, ili moram da narucujem tu penu? Nasao sam na aliju za oko 10e par (sa postarinom), ali mi uopste ne izgleda kao da vredi toliko, tj da li je stvarno to toliko skupo? Obican penasti prsten. Ima li mozda kod nas da se kupi?
Na jednoj kutiji sam otkacio zice vufera (i kao ***** ga pokrivio...) i probao kako zvuci bez njega. I sad nemam pojma da ocenim da li su i ostali zvucnici ok. Iako su za mid i high (valjda), zvuce jaaaako slabo, sto mi je cudno. Imam zvucnike za komp sa mid i high i iako su dosta manji,zvuce normalno.
I ima li neko ideju kako da otvorim kutije? Izgleda mi kao da su zalepljene skroz, jedino da secem pozadi.
Evo nekih slika, pa je svaki savet dobrodosao
Na jednoj kutiji sam otkacio zice vufera (i kao ***** ga pokrivio...) i probao kako zvuci bez njega. I sad nemam pojma da ocenim da li su i ostali zvucnici ok. Iako su za mid i high (valjda), zvuce jaaaako slabo, sto mi je cudno. Imam zvucnike za komp sa mid i high i iako su dosta manji,zvuce normalno.
I ima li neko ideju kako da otvorim kutije? Izgleda mi kao da su zalepljene skroz, jedino da secem pozadi.
Evo nekih slika, pa je svaki savet dobrodosao