Šta je novo?

Stara grafika na novijoj ploci?

S.Z.K.

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2005
Poena
301
Devojka ima abit kv7 i GF4mx440 agpx8
Dobio sam voodoo 3 3500 sa tv tunerom pa sam mislio da ga ubacim da moze da gleda tv na kompu.
Ploca podrzava agp x4 i x8 a voodoo je najverovatnije max x2
Sta bi moglo da se desi ako se resim to da uradim?
Da li moze da zvekne nesto?
Poz.

Sta to bese KV7, koji cip-set ?
Do KT333, ploca ce ti sigurno progutati Voodoo 3500, preko toga tesko.
Iskreno se nadam da nije KT600, mada tako zvuci jer sve prethodne Abite znam (KR, KX, KD...)

Neke kartice su znale da spale plocu, treba se dobro raspitati... posle moze da bude kasno.

Nebih bas dao glavu ali cini mi se da je voodoo3 i agp 4x kartica

Sasa je napisao(la):
Sta to bese KV7, koji cip-set ?
Do KT333, ploca ce ti sigurno progutati Voodoo 3500, preko toga tesko.
Iskreno se nadam da nije KT600, mada tako zvuci jer sve prethodne Abite znam (KR, KX, KD...)

KV7 ima, ako se ne varam, bas KT600 cipset...

Nikako da se po'vatam sa voltazama na AGP slotu kod novih i kod starih grafickih. Stare bese traze vecu voltazu, zar ne?

jeste upravo kt600
a za voodoo nisam siguran ali mislim da je x2
U svakom slucaju hvala na pomoci.

Voodoo3 je sigurno 2x

nema veze x2,x4,x8 mnogo vaznije su voltaze stare graficke su radile na visim naponima pa mogu spalit nove ploce ja znam kad sam ubo mx200 (cini mi se) na intel845 ploca je odbijala da se upali posto je MSI imao neku zastitu na AGP-u koje da nije bilo spalila bi se ploca
Za KT600 nemam pojma ali intel845 nesmu da idu sledeci chipset-ovi
3D rage 128VR, 3f rage 128pro, 3DFX voodoo banshee, sis300, G4+MDH a32g i 3DFX voodoo 3500TV
tako da ja ti ne bi preporucio da probas dok se cujes pouzdane informacije da radi provereno jer ces nesto spalit

I koji je to visi napon, vec sam pitao, al' niko nece da se druzi? :D

zeljko je napisao(la):
meni se cini da je 5v ..
Aman ljudi imate google, pa to je bar lako PCI je 5v, AGP 1x 3.3 itd. za ostalo necu da listam snadjite se...

Vrh Dno