i Jedi Knight 2 - Jedi Outcast.
+1Jedi Knight 2 - Jedi Outcast. Dobar je i Empire at War.
+1Jedi Academy
Мислиш Dark Forces IIMeni licno, favorit je Dark Souls II: Jedi Knight. Dok su se domaci PC igraci gubili u svetu Kvejka/Dooma/Hexena/Blooda, ja sam igrao prvi krsteni Star Wars FPS, Jedi Knight. Nazalost, jako malo ljudi u zemlji je u to vreme probalo igru, uglavnom zbog problema sa dostupnoscu (tada su igre dolazile u takozvane CD klubove i nije bilo svega vec samo onih ultra popularnih igara).
Што се емулатора тиче препоручујем Super Star WarsIgrao sam maltene sve sto ima Star Wars u imenu (i preko emulatora) mislim da ostalo ne vredi (bar danas).
jedi knight II - jedi outcast
kotor 1 i 2, ukoliko ti ne smeta borbeni sistem , kao i seting jedno 2000 godina pre lukasove hexalogije.
jedi knight II - jedi outcast
kotor 1 i 2, ukoliko ti ne smeta borbeni sistem , kao i seting jedno 2000 godina pre lukasove hexalogije.
Vec je sve receno, ali za ovakve igre ponavljanje ne skodi
Republic Commando
Jedi Academy
Knights of the Old Republic (samo prvi deo)
Posle Jedi Knight ide KotOR koji je bio zaista sjajan u ono vreme. Mada danas i nemam toliko visoko misljenje o toj igri. Prvenstveno zbog Bioware i njihovih sablonskih zapleta i likova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari