Šta je novo?

Star Wars RPG?

ceaj gre g, pa koliko se ja secam ovo je najavljeno pre 5 meseci... ili vise

Folautisti :D
Sad se i Star Wars-u radujete ? :)
P.S. ja koliko sam ukapirao taj SW ce vise biti na fazon Commandosa nego klasicnog rpga sa dodatkom da ces moci sa vremena na vreme da apgrejdujes force skill-ove. Nista specijalno

necu se ja njemu radovati vec onom online star warsu mmorpg-u :) ima da ga kupim i placam da igram, to se ne sme propustiti

heh miroslave kad cesh prestati da kradesh net nashoj propaloj armji :))

ma nemam pojma znam samo da su neki vde jaukali kako bi bilo cool da u jk2 ima vishe rpg elemenata :) evo im sad ovo

btw vide li ti shta uradishe od fallouta?!?!

fallout fantasy shit dolazi za konzole kao akcioni rpg i to vec za septembar ove godine?!?!? bah .. ja sam se mnogo razocharao :)

meni je smesno sto su oni pederi sa gamespy-a oterali killiana (momak sto radi vesti na Duck and Cover)... majku im, sad sam cvrsto odlucio da osipam drvlje i kamenje po IPlay-u kad se vratim...

inace...

- 010 -

he he, eto mene uskoro nazad...

heh .. da je samo to smeshno.. to je tuzno.. a smeshno je shta su sve radili u pretekle 4 godine.. ne znam da li si chitao zashto bis nije radio f3 do sada.. prochitaj po dac-u ima toga...

ma kakav dac, tamo neidem ni da mi zivot zavisi od toga... slihtare... jebo ih gamespy i interplay :)

heh jebga.. kad je tvoj sajt skoro prso bez tebe mora neshto da se chita :))

Nazad
Vrh Dno